פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > עיצוב אתרים, אירוח & SEO

Register

צריך עזרה בהפיכת אתר

Reply

שרשרת כלים
Old יולי 11 2008, 14:33
חבר קבוצת

IM serverguy מנסה ליצור אתר בעיקר באמצעות Dreamweaver, אם ניתן.
Old יולי 11 2008, 15:57
מנהל קבוצת

מה יש לך לעשות את זה עד כה?

האם אתה יודע HTML בסיסי?

האם אתה יודע מה אתה רוצה את האתר שלך נראה?

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old יולי 13 2008, 05:54
חבר קבוצת

serverguy אני יודע איך להפוך את אתר האינטרנט ב-HTML פשוט להשתמש ב Dreamweaver ni יודע איך זה הולך להיראות כמו אבל הבעיה היחידה שיש לי היא שאני יודע איך dont להוסיף ולרשום את הכניסה לאתר חשבתי Dreamweaver. GT חזור
Old יולי 13 2008, 07:17
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mukz View Post
serverguy אני יודע איך להפוך את אתר האינטרנט ב-HTML פשוט להשתמש ב Dreamweaver ni יודע איך זה הולך להיראות כמו אבל הבעיה היחידה שיש לי היא שאני יודע איך dont להוסיף ולרשום את הכניסה לאתר חשבתי Dreamweaver. GT חזור
Theres מספר דרכים להוסיף Login מפרטיים דפי האתר שלך, תלוי מה אתה רוצה להשיג.

אם אתה פשוט רוצה להגן בסיסמה כמה דפים לאחר מכן נסה להשתמש htaccess (חפש htaccess Login)

אחרת תצטרך ללמוד PHP / MySQL או ASP.NET על מנת להפוך את דף Interactive.

Old 14 יולי 2008, 08:52
חבר קבוצת

בסדר אבל צביעות U da GT-script של הכניסה N הרשמה מוכן שנעשו או U צריכים ללמוד PHP N כל DAT?
Old 14 יולי 2008, 09:40
מנהל קבוצת

האם אתה באמת עושה את זה??
ציטוט:
אם אתה פשוט רוצה להגן בסיסמה כמה דפים לאחר מכן נסה להשתמש htaccess (חפש htaccess Login)

Old 18 יולי 2008, 12:36
חבר קבוצת

serverguy תעזור לי בבקשה.
Old 18 יולי 2008, 14:49
מנהל קבוצת

בפעם האחרונה, לבצע חיפוש עבור htaccess התחברות

אנחנו לא שילם להיות כאן, ועוד כמה דברים שאתה צריך לעשות בעצמך.

אני יהיה לכלול קישור ל Google חיפוש, כך שאינך צריך לעשות זאת בעצמך.
http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a

אני עדיין לא יודע מה אתה מנסה להשיג בכל מקרה.

Old 19 יולי 2008, 07:00
חבר קבוצת

serverguy אני מנסה להשיג אתר טוב אבל אני יודע איך לעשות את כל זה אתר N. אבל המקום היה זקוק לעזרה אני N dont מבין איך זה שיש לך כניסה / הרשמה באתר ולא איך אתה עושה את זה.
Old 19 יולי 2008, 08:13
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mukz View Post
serverguy אני מנסה להשיג אתר טוב אבל אני יודע איך לעשות את כל זה אתר N. אבל המקום היה זקוק לעזרה אני N dont מבין איך זה שיש לך כניסה / הרשמה באתר ולא איך אתה עושה את זה.
זוהי הפעם האחרונה שאני הולך לענות על זה פתיל, אלא אם כן אתה באמת עושה את מה שאני מנסה לומר.

זה תלוי מה אתה רוצה להיות מסוגל לעשות. בדרך כלל, אם יש לכם התחברות מערכות, משתמשים רשומים יכולים אינטראקציה עם האתר, כמו על פורומים בהם ניתן לפרסם.

או אם יש לך חשבון וכו '

הדבר נעשה באמצעות יישום אינטרנט, קידוד ב-PHP או משהו כמו aspx ו MySQL עבור הנתונים וכו '.

לימוד שפה הוא כברת דרך ארוכה מאוד ואתה צריך להתמיד להגיע לכל מקום. מינימום שנתיים לפני שאתה מיומן.

אם זה מה שאתה רוצה לעשות, ולאחר מכן להתחיל בחיפוש אחר PHP / MySQL אימונים, הדרכות וסרטי וידאו.

עם זאת, אם אתה לא רוצה ללמוד את הקוד, ואת רק רוצה שאנשים יוכלו להיכנס לראות דפים מסוימים וכו 'אז לבצע חיפוש של htaccess התחברות

אם אתה קורא את זה עוד על תלמד את זה היא דרך להגביל ממשתמשים מסוימים עמודים, והוא יכול להתבצע לתוך אטרקטיבית התחבר בטופס.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.