mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Reikia pagalbos darant svetainę

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 11, 2008, 14:33
Narys

Default Reikia pagalbos darant svetainę

serverguy im bandote sukurti interneto svetainę, daugiausia naudojant Dreamweaver, jei įmanoma.
Old Liepa 11, 2008, 15:57
Moderatorius Grupė

Ką jūs turite padaryti, kad jis iki šiol?

Ar žinote, kad pagrindinis HTML?

Ar žinote, ką norite, kad jūsų svetainės išvaizda?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Liepa 13, 2008, 05:54
Narys

serverguy aš žinau, kaip padaryti svetainę paprasta naudoti HTML kodą Dreamweaver ni žinoti, kaip jis atrodys, bet tik problema turiu, kad i dont know how pridėti užsiregistruoti ir prisijunkite prie svetainės minties Dreamweaver. GT atgal
Old Liepa 13, 2008, 07:17
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by mukz View Post
serverguy aš žinau, kaip padaryti svetainę paprasta naudoti HTML kodą Dreamweaver ni žinoti, kaip jis atrodys, bet tik problema turiu, kad i dont know how pridėti užsiregistruoti ir prisijunkite prie svetainės minties Dreamweaver. GT atgal
Theres iš būdų didinti Prisijungti / privatus puslapių jūsų tinklapyje, priklausomai nuo to, ką norite pasiekti skaičių.

Jei tiesiog norite apsaugoti slaptažodžiu kai kuriuose puslapiuose ir tada pabandykite naudoti htaccess (paieška htaccess login)

Kitu atveju Jums teks išmokti PHP / MySQL, ASP.NET, kad puslapis interaktyvus.

Old Liepa 14, 2008, 08:52
Narys

Gerai, bet cant u gt da scenarijų prisijungimo N registras gatavų arba U turi išmokti PHP n visi dat?
Old Liepa 14, 2008, 09:40
Moderatorius Grupė

Ar jūs iš tikrųjų norite tai padaryti?
Citata:
Jei tiesiog norite apsaugoti slaptažodžiu kai kuriuose puslapiuose ir tada pabandykite naudoti htaccess (paieška htaccess login)

Old Liepa 18, 2008, 12:36
Narys

serverguy help me out please.
Old Liepa 18, 2008, 14:49
Moderatorius Grupė

Paskutinį kartą, atlikite paiešką htaccess Login

Mes negalime čia būti sumokėta, ir kai ką jums reikia padaryti patys.

I'll įtraukti nuorodą į Google Paieška, taigi jums nereikės to daryti patys.
http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a

Aš vis dar neturi, ką jūs bandote pasiekti arba kaip idėją.

Old Liepa 19, 2008, 07:00
Narys

serverguy Bandau pasiekti gerą svetainę, bet aš žinau, kaip padaryti svetainę N visa tai. Bet vieta buvo I need help n dont suprasti, kad, kaip jūs Prisijungti / registruotis svetainėje ir kaip tai daryti.
Old Liepa 19, 2008, 08:13
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by mukz View Post
serverguy Bandau pasiekti gerą svetainę, bet aš žinau, kaip padaryti svetainę N visa tai. Bet vieta buvo I need help n dont suprasti, kad, kaip jūs Prisijungti / registruotis svetainėje ir kaip tai daryti.
Tai paskutinį kartą aš einu atsakyti šioje temoje, nebent jūs iš tikrųjų bando daryti tai, ką aš sakau.

Tai priklauso nuo to, ką nori galėti daryti. Paprastai, jei turite Login sistemas, registruoti vartotojai gali sąveikauti su svetaine, kaip ir forumuose, kur galima rašyti.

Arba sąskaitos ir tt

Tai daroma naudojant internetinę taikomąją programą, užkoduotų kažką panašaus arba ASPX PHP ir MySQL ir tt ir duomenų bazės.

Mokymosi kalba yra labai ilgo nuotolio ir jūs turite atkakliai gauti visur. Mažiausiai du metai, kol jūs esate žinovas.

Jei tai, ką norite daryti, tada pradėkite ieško PHP / MySQL mokymą, vadovėliai ir vaizdo.

Tačiau, jeigu jūs nenorite, kad turi išmokti kodą, ir tiesiog norime, kad žmonėms būtų galima prisijungti prie matyti tam tikrus puslapius ir tt tada DO PAIEŠKA htaccess Login

Jei turite perskaityti apie tai sužinosite tai būdas apriboti vartotojams iš tam tikrų šalių, ir gali būti pateiktas į patraukli forma prisijungimui.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Reikia pagalbos su priėmimo vaizdo atstovė svetainėje muzna Multimedia & Codecs 0 Gegužė 28, 2009 23:53
Paversti savo IPT Ne Transliavimo svetainė. Daug klausimų. pest79456 Web Design, Hosting & SEO 18 Balandis 30, 2009 09:29
Best free website priegloba svetainėje? mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10 sausis 2008 11:58
Making Mano pirmasis kompiuteris. Counterstriker General Hardware Chat 14 20 gruodis 2007 03:01
Padaryti dvd su nuotraukomis Tinkerbell Multimedia & Codecs 2 2 gruodis 2007 12:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.