![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| serverguy im bandote sukurti interneto svetainę, daugiausia naudojant Dreamweaver, jei įmanoma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką jūs turite padaryti, kad jis iki šiol? Ar žinote, kad pagrindinis HTML? Ar žinote, ką norite, kad jūsų svetainės išvaizda?
|
| |||
| |||
| serverguy aš žinau, kaip padaryti svetainę paprasta naudoti HTML kodą Dreamweaver ni žinoti, kaip jis atrodys, bet tik problema turiu, kad i dont know how pridėti užsiregistruoti ir prisijunkite prie svetainės minties Dreamweaver. GT atgal |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei tiesiog norite apsaugoti slaptažodžiu kai kuriuose puslapiuose ir tada pabandykite naudoti htaccess (paieška htaccess login) Kitu atveju Jums teks išmokti PHP / MySQL, ASP.NET, kad puslapis interaktyvus.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Gerai, bet cant u gt da scenarijų prisijungimo N registras gatavų arba U turi išmokti PHP n visi dat? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs iš tikrųjų norite tai padaryti? Citata:
|
| |||
| |||
| serverguy help me out please. |
|
| |||
| |||
| Paskutinį kartą, atlikite paiešką htaccess Login Mes negalime čia būti sumokėta, ir kai ką jums reikia padaryti patys. I'll įtraukti nuorodą į Google Paieška, taigi jums nereikės to daryti patys. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a Aš vis dar neturi, ką jūs bandote pasiekti arba kaip idėją.
|
| |||
| |||
| serverguy Bandau pasiekti gerą svetainę, bet aš žinau, kaip padaryti svetainę N visa tai. Bet vieta buvo I need help n dont suprasti, kad, kaip jūs Prisijungti / registruotis svetainėje ir kaip tai daryti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tai priklauso nuo to, ką nori galėti daryti. Paprastai, jei turite Login sistemas, registruoti vartotojai gali sąveikauti su svetaine, kaip ir forumuose, kur galima rašyti. Arba sąskaitos ir tt Tai daroma naudojant internetinę taikomąją programą, užkoduotų kažką panašaus arba ASPX PHP ir MySQL ir tt ir duomenų bazės. Mokymosi kalba yra labai ilgo nuotolio ir jūs turite atkakliai gauti visur. Mažiausiai du metai, kol jūs esate žinovas. Jei tai, ką norite daryti, tada pradėkite ieško PHP / MySQL mokymą, vadovėliai ir vaizdo. Tačiau, jeigu jūs nenorite, kad turi išmokti kodą, ir tiesiog norime, kad žmonėms būtų galima prisijungti prie matyti tam tikrus puslapius ir tt tada DO PAIEŠKA htaccess Login Jei turite perskaityti apie tai sužinosite tai būdas apriboti vartotojams iš tam tikrų šalių, ir gali būti pateiktas į patraukli forma prisijungimui.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos su priėmimo vaizdo atstovė svetainėje | muzna | Multimedia & Codecs | 0 | Gegužė 28, 2009 23:53 |
| Paversti savo IPT Ne Transliavimo svetainė. Daug klausimų. | pest79456 | Web Design, Hosting & SEO | 18 | Balandis 30, 2009 09:29 |
| Best free website priegloba svetainėje? | mxmad32 | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 10 sausis 2008 11:58 |
| Making Mano pirmasis kompiuteris. | Counterstriker | General Hardware Chat | 14 | 20 gruodis 2007 03:01 |
| Padaryti dvd su nuotraukomis | Tinkerbell | Multimedia & Codecs | 2 | 2 gruodis 2007 12:24 |
| Temos įrankiai | |
| |