![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| serverguy im mēģina izveidot tīmekļa vietni, galvenokārt izmantojot Dreamweaver, ja iespējams. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ko jums darīt to līdz šim? Vai jūs zināt HTML? Vai jūs zināt, ko jūs vēlaties, lai jūsu vietnes izskatīsies?
|
| |||
| |||
| serverguy Es zinu, kā padarīt mājas lapā vienkārši izmantojot HTML Dreamweaver ni zināt, kā tas izskatīsies līdzīgi, bet vienīgā problēma man ir tas, ka Nezinu, kā pievienot reģistrēties un pieteikšanās mājas lapā domu Dreamweaver. gt atpakaļ |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja Jūs tikai vienkārši vēlas ar paroli aizsargātu dažas lapas, tad pamēģiniet izmantot htaccess (meklēt htaccess login) Pretējā gadījumā jums būs mācīties PHP / MySQL vai ASP.NET, lai padarītu lapu interaktīvs.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok, bet aprunāt u gt da rakstībā login n reģistrēties gatavi vai u jāmācās php n visi dat? |
|
| |||
| |||
| Vai jūs patiešām to dara? Quote:
|
| |||
| |||
| serverguy help me out please. |
|
| |||
| |||
| Par pēdējo reizi, do meklēt htaccess login Mēs esam nemaksā būt šeit, un dažas lietas, kas Jums jādara pašam. Es arī saiti Google meklēt, tāpēc jums nav jādara tas pats. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a Man joprojām nav ne jausmas, ko jūs cenšaties panākt vai otrā virzienā.
|
| |||
| |||
| serverguy Es cenšos sasniegt labus mājas lapā, bet es zinu, kā padarīt mājas n visu to. Bet vieta ir Man ir vajadzīga palīdzība n dont saprast, ka, kā Jūs esat Ieiet / reģistrēties mājas lapā un kā jūs to darīt. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tas atkarīgs no tā, ko jūs vēlaties, lai varētu to darīt. Parasti, ja jums ir pieteikšanās sistēmu, reģistrēti lietotāji var mijiedarboties ar tīmekļa vietni, piemēram, par forumi kur var post. Vai ir konts utt Tas tiek darīts, izmantojot tīmekļa lietojumprogrammu, kas kodēts ar kaut ko līdzīgu PHP vai aspx un MySQL u.tml datu bāzē. Mācību valoda ir ļoti garo un jums ir būt neatlaidīgam nokļūt jebkur. Vismaz divi gadi pirms esat lietpratējs. Ja tas ir tas, ko vēlaties darīt, tad sāk meklēt par PHP / MySQL apmācības, konsultācijas un video. Taču, ja nevēlaties, lai būtu iemācīties kodu, un tikai vēlamies, lai cilvēki varētu ielogoties, lai redzētu dažas lapas, utt, tad DO SEARCH FOR htaccess login Ja jūs lasīt apmēram tas jums būs mācīties tas ir veids, kā ierobežot lietotājus no atsevišķām lapām, un to var pārvērst pievilcīgu login formu.
![]() |
|
| Bookmarks |