rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Web Design, Hosting & SEO

Register

Potrzebna pomoc w tworzeniu strony internetowej

Reply

Narzędzia wątku
Old 11. lipca 2008, 14:33
Członek grupy

Default Potrzebna pomoc w tworzeniu strony internetowej

serverguy im próbuje stworzyć stronę internetową, głównie przy użyciu Dreamweaver, jeśli to możliwe.
Old 11. lipca 2008, 15:57
Moderator grupy

Co masz zrobić to tak daleko?

Czy wiesz, podstawowy HTML?

Czy wiesz, co chcesz, aby Twoja witryna wygląda?

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 13 lipca 2008, 05:54
Członek grupy

serverguy wiem jak zrobić stronę internetową w prosty w użyciu HTML Dreamweaver nie wiem jak to będzie wyglądać, ale mam tylko problem polega na tym, że ja dont znać jak się zarejestrować i dodać do logowania się na stronie internetowej myśli Dreamweaver. gt powrót
Old 13 lipca 2008, 07:17
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by mukz View Post
serverguy wiem jak zrobić stronę internetową w prosty w użyciu HTML Dreamweaver nie wiem jak to będzie wyglądać, ale mam tylko problem polega na tym, że ja dont znać jak się zarejestrować i dodać do logowania się na stronie internetowej myśli Dreamweaver. gt powrót
Theres kilka sposobów dodawania login / prywatne strony na swojej stronie w zależności od tego, co chcesz osiągnąć.

Jeśli po prostu chcesz zabezpieczyć hasłem kilka stron, a następnie spróbuj użyć htaccess (htaccess szukaj login)

Inaczej będziesz musiał nauczyć się PHP / MySQL lub ASP.NET, aby strona interaktywna.

Old 14. lipca 2008, 08:52
Członek grupy

ok, ale u cant gt da scenariusza logowania n zarejestrować gotowych lub u muszą nauczyć php n wszystkich dat?
Old 14. lipca 2008, 09:40
Moderator grupy

Czy rzeczywiście to zrobić?
Cytat:
Jeśli po prostu chcesz zabezpieczyć hasłem kilka stron, a następnie spróbuj użyć htaccess (htaccess szukaj login)

Old 18 lipca 2008, 12:36
Członek grupy

serverguy obecnie proszę mi pomóc.
Old 18 lipca 2008, 14:49
Moderator grupy

W ostatnim czasie, nie wyszukiwanie htaccess logowania

Nie jesteśmy tu być wypłacane, a niektóre rzeczy trzeba zrobić samemu.

I'll zawierać link do Google wyszukiwania, więc nie musisz to zrobić samodzielnie.
http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a

I nadal nie mają pomysłu na to, czego stara się osiągnąć albo sposób.

Old 19 lipiec 2008, 07:00
Członek grupy

serverguy ja jestem stara się osiągnąć dobry stronie ale wiem jak zrobić na stronie internetowej n wszystko. Ale miejsce i trzeba było pomóc n dont rozumiem, że jak masz login / zarejestrować się na stronie internetowej oraz w jaki sposób to zrobić.
Old 19 lipiec 2008, 08:13
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by mukz View Post
serverguy ja jestem stara się osiągnąć dobry stronie ale wiem jak zrobić na stronie internetowej n wszystko. Ale miejsce i trzeba było pomóc n dont rozumiem, że jak masz login / zarejestrować się na stronie internetowej oraz w jaki sposób to zrobić.
To jest ostatni raz będę odpowiedzi do tego wątku, chyba że rzeczywiście spróbować zrobić to, co mówię.

To zależy od tego, co chcesz, aby można było zrobić. Zwykle, jeśli system logowania, zarejestrowani użytkownicy mogą oddziaływać na stronie, podobnie jak na forum gdzie można pocztą.

Albo masz konta itp.

Odbywa się to za pomocą aplikacji internetowej, kodowane w coś lub ASPX PHP i MySQL itp do bazy danych.

Nauka języka jest bardzo dalekobieżny i masz do wytrwania, aby uzyskać w dowolnym miejscu. Minimum dwa lata przed wami byli.

Jeśli to, co chcesz zrobić, a następnie rozpocząć wyszukiwanie PHP / MySQL, szkolenia, tutoriale i filmy.

Jednakże, jeśli nie chcesz, aby nauczyć się kod, a po prostu ludzie chcą, aby można było się zalogować, aby zobaczyć niektórych stron itp następnie DO poszukiwania htaccess logowania

Jeśli Czytam o tym dowiesz się, że jest to sposób, aby ograniczyć użytkownikom z niektórych stron, i mogą być dokonane w formie atrakcyjnych logowania.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.