![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| serverguy im próbuje stworzyć stronę internetową, głównie przy użyciu Dreamweaver, jeśli to możliwe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co masz zrobić to tak daleko? Czy wiesz, podstawowy HTML? Czy wiesz, co chcesz, aby Twoja witryna wygląda?
|
| |||
| |||
| serverguy wiem jak zrobić stronę internetową w prosty w użyciu HTML Dreamweaver nie wiem jak to będzie wyglądać, ale mam tylko problem polega na tym, że ja dont znać jak się zarejestrować i dodać do logowania się na stronie internetowej myśli Dreamweaver. gt powrót |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli po prostu chcesz zabezpieczyć hasłem kilka stron, a następnie spróbuj użyć htaccess (htaccess szukaj login) Inaczej będziesz musiał nauczyć się PHP / MySQL lub ASP.NET, aby strona interaktywna.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ok, ale u cant gt da scenariusza logowania n zarejestrować gotowych lub u muszą nauczyć php n wszystkich dat? |
|
| |||
| |||
| Czy rzeczywiście to zrobić? Cytat:
|
| |||
| |||
| serverguy obecnie proszę mi pomóc. |
|
| |||
| |||
| W ostatnim czasie, nie wyszukiwanie htaccess logowania Nie jesteśmy tu być wypłacane, a niektóre rzeczy trzeba zrobić samemu. I'll zawierać link do Google wyszukiwania, więc nie musisz to zrobić samodzielnie. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a I nadal nie mają pomysłu na to, czego stara się osiągnąć albo sposób.
|
| |||
| |||
| serverguy ja jestem stara się osiągnąć dobry stronie ale wiem jak zrobić na stronie internetowej n wszystko. Ale miejsce i trzeba było pomóc n dont rozumiem, że jak masz login / zarejestrować się na stronie internetowej oraz w jaki sposób to zrobić. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
To zależy od tego, co chcesz, aby można było zrobić. Zwykle, jeśli system logowania, zarejestrowani użytkownicy mogą oddziaływać na stronie, podobnie jak na forum gdzie można pocztą. Albo masz konta itp. Odbywa się to za pomocą aplikacji internetowej, kodowane w coś lub ASPX PHP i MySQL itp do bazy danych. Nauka języka jest bardzo dalekobieżny i masz do wytrwania, aby uzyskać w dowolnym miejscu. Minimum dwa lata przed wami byli. Jeśli to, co chcesz zrobić, a następnie rozpocząć wyszukiwanie PHP / MySQL, szkolenia, tutoriale i filmy. Jednakże, jeśli nie chcesz, aby nauczyć się kod, a po prostu ludzie chcą, aby można było się zalogować, aby zobaczyć niektórych stron itp następnie DO poszukiwania htaccess logowania Jeśli Czytam o tym dowiesz się, że jest to sposób, aby ograniczyć użytkownikom z niektórych stron, i mogą być dokonane w formie atrakcyjnych logowania.