мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Требате ли помоћ у изради уеб локацију

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 срп 2008, 14:33
Мембер Гроуп

Default Требате ли помоћ у изради уеб локацију

сервергуы им покушавате створити уебсите углавном помоћу Дреамуеавер и ако је могуће.
Old 11 срп 2008, 15:57
Модератор / ица групе

Шта си учинио је то тако далеко?

Знате ли основни ХТМЛ?

Знате ли шта желите да Ваше странице изгледају?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 13 срп 2008, 05:54
Мембер Гроуп

сервергуы знам како да направим уеб страницу у једноставним коришћењем ХТМЛ на Дреамуеавер ни знали како ће изгледати, али једини проблем је у томе што сам ја донт кноткле како додати регистровати и пријавити на уеб страници мислила Дреамуеавер. ГТ назад
Old 13 срп 2008, 07:17
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мукз View Post
сервергуы знам како да направим уеб страницу у једноставним коришћењем ХТМЛ на Дреамуеавер ни знали како ће изгледати, али једини проблем је у томе што сам ја донт кноткле како додати регистровати и пријавити на уеб страници мислила Дреамуеавер. ГТ назад
Тхереса низ начина додавања логин / приватна страница на вашој уеб локацији овисно о томе што желите постићи.

Ако једноставно желите заштитити лозинком неке странице тада покушајте користити хтаццесс (истрага хтаццесс пријава)

У супротном ћете морати научити ПХП / МыСКЛ или АСП.НЕТ направити интерактивну презентацију.

Old 14 срп 2008, 08:52
Мембер Гроуп

дугме ОК, али лицемјерје у ГТ да скрипта за пријаву н регистровати фабрички или у имати да бисте сазнали све пхп н дат?
Old 14 срп 2008, 09:40
Модератор / ица групе

Јесте ли то стварно?
Куоте:
Ако једноставно желите заштитити лозинком неке странице тада покушајте користити хтаццесс (истрага хтаццесс пријава)

Old 18 срп 2008, 12:36
Мембер Гроуп

сервергуы угодити помоћ мене вањска страна.
Old 18 срп 2008, 14:49
Модератор / ица групе

За последње време, да ли за претрагу хтаццесс логин

Нисмо платили да се овде, и неке ствари које морате да урадите сами.

Ја ћу поставити линк на Гоогле претраге, тако да не морате то учинити сами.
хттп://ууу.гоогле.цо.ук/сеарцх?к=хта...иент=фирефокс-а

Ја још увек немам појма о томе шта ви покушавате постићи било путем.

Old 19 срп 2008, 07:00
Мембер Гроуп

сервергуы Ја сам тежак за постићи добру уеб страницу али знам како направити уеб презентацију н све то. Но, места су ја потреба помоћ н донт схватити како је да имате Логин / регистровати на уеб страници и како да то урадите.
Old 19 срп 2008, 08:13
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мукз View Post
сервергуы Ја сам тежак за постићи добру уеб страницу али знам како направити уеб презентацију н све то. Но, места су ја потреба помоћ н донт схватити како је да имате Логин / регистровати на уеб страници и како да то урадите.
Ово је последњи пут ја одлазим, да одговорите на овај тхреад у ствари, осим ако се не ради покушајте што сам рекао.

Зависи о томе што желите да буде у могућности то учинити. Нормално ако имате логин системи, регистровани корисници могу да комуницирају са веб странице, као и на форумима где се могу постављати.

Или имате кориснички рачун и сл

То се ради помоћу уеб апликације, кодирани у нешто попут аспкс или ПХП и МыСКЛ и сл за базе података.

Учење језика је јако дуго вући и морате устрајати да се било где. Минимална две године пре него што су стручно.

Ако је то оно што желите да урадите, а затим почети у потрази за ПХП / МыСКЛ тренинг, туторијала и видеа.

Међутим, ако не желите имати да би сазнали да код и само желим да се људи моћи пријавити на одређеним сајтовима погледајте сл онда ДО За претрагу хтаццесс логин

Читате ли се о овом ћете научити је то начин да ограничите корисници из одређеним страницама, а могу бити направљени на атрактивној логин форму.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Требате помоћ у изради видео портпарол за уеб музна Мултимедија и кодеци 0 28 мај 2009 23:53
Макинг Ыоур Оун ИСП Није Борд уеб страницу. Пуно питања. пест79456 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 18 30 април 2009 09:29
Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? мксмад32 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 9 10 јануар 2008 11:58
Упућивање Мој први ПЦ. Цоунтерстрикер Генерал Хардуаре Цхат 14 20 децембар 2007 03:01
Упућивање Фото ДВД тинкербелл Мултимедија и кодеци 2 2 децембар 2007 12:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц