![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| сервергуы им покушавате створити уебсите углавном помоћу Дреамуеавер и ако је могуће. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта си учинио је то тако далеко? Знате ли основни ХТМЛ? Знате ли шта желите да Ваше странице изгледају?
|
| |||
| |||
| сервергуы знам како да направим уеб страницу у једноставним коришћењем ХТМЛ на Дреамуеавер ни знали како ће изгледати, али једини проблем је у томе што сам ја донт кноткле како додати регистровати и пријавити на уеб страници мислила Дреамуеавер. ГТ назад |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ако једноставно желите заштитити лозинком неке странице тада покушајте користити хтаццесс (истрага хтаццесс пријава) У супротном ћете морати научити ПХП / МыСКЛ или АСП.НЕТ направити интерактивну презентацију.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| дугме ОК, али лицемјерје у ГТ да скрипта за пријаву н регистровати фабрички или у имати да бисте сазнали све пхп н дат? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли то стварно? Куоте:
|
| |||
| |||
| сервергуы угодити помоћ мене вањска страна. |
|
| |||
| |||
| За последње време, да ли за претрагу хтаццесс логин Нисмо платили да се овде, и неке ствари које морате да урадите сами. Ја ћу поставити линк на Гоогле претраге, тако да не морате то учинити сами. хттп://ууу.гоогле.цо.ук/сеарцх?к=хта...иент=фирефокс-а Ја још увек немам појма о томе шта ви покушавате постићи било путем.
|
| |||
| |||
| сервергуы Ја сам тежак за постићи добру уеб страницу али знам како направити уеб презентацију н све то. Но, места су ја потреба помоћ н донт схватити како је да имате Логин / регистровати на уеб страници и како да то урадите. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Зависи о томе што желите да буде у могућности то учинити. Нормално ако имате логин системи, регистровани корисници могу да комуницирају са веб странице, као и на форумима где се могу постављати. Или имате кориснички рачун и сл То се ради помоћу уеб апликације, кодирани у нешто попут аспкс или ПХП и МыСКЛ и сл за базе података. Учење језика је јако дуго вући и морате устрајати да се било где. Минимална две године пре него што су стручно. Ако је то оно што желите да урадите, а затим почети у потрази за ПХП / МыСКЛ тренинг, туторијала и видеа. Међутим, ако не желите имати да би сазнали да код и само желим да се људи моћи пријавити на одређеним сајтовима погледајте сл онда ДО За претрагу хтаццесс логин Читате ли се о овом ћете научити је то начин да ограничите корисници из одређеним страницама, а могу бити направљени на атрактивној логин форму.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Требате помоћ у изради видео портпарол за уеб | музна | Мултимедија и кодеци | 0 | 28 мај 2009 23:53 |
| Макинг Ыоур Оун ИСП Није Борд уеб страницу. Пуно питања. | пест79456 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 18 | 30 април 2009 09:29 |
| Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? | мксмад32 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 9 | 10 јануар 2008 11:58 |
| Упућивање Мој први ПЦ. | Цоунтерстрикер | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 20 децембар 2007 03:01 |
| Упућивање Фото ДВД | тинкербелл | Мултимедија и кодеци | 2 | 2 децембар 2007 12:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |