![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| serverguy ağırlıklı bir Dreamweaver mümkünse kullanarak bir web sitesi oluşturmaya çalışırken Sohbet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne bu, şimdiye kadar yapılan var? Temel HTML biliyor musunuz? Sizin gibi sitenizi ne istiyorum biliyor musun?
|
| |||
| |||
| serverguy nasıl Dreamweaver Ni üzerinde basit kullanarak HTML web sitesi için bu bilgileri nasıl ama tek sorun var gibi olacak biliyorum i dont nasıl kaydı ve web sitesi düşündüm Dreamweaver giriş eklemek için olduğunu bilirler. GT geri |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Eğer sadece bazı sayfalar sonra htaccess giriş için htaccess (arama kullanmayı deneyin şifre korumalı istiyorsanız) Aksi takdirde PHP öğrenmek gerekir / MySQL ve ASP.NET sayfa etkileşimli yapmak.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| tamam ama giriş n cant U GT da komut dosyası hazır yapılmış kayıt veya U tüm dat PHP n öğrenmek için mi? |
|
| |||
| |||
| Gerçekten bunu yapmak mı? Alıntı:
|
| |||
| |||
| serverguy bana lütfen yardım et. |
|
| |||
| |||
| Son defa, bir arama yapmak için htaccess giriş Burada olmak, ve sizin yapmanız gereken bazı şeyler para değil. Ben bir link gönderilecektir Google arama, bu yüzden bunu kendiniz yapmak zorunda değilsiniz. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a Hala ya şekilde ulaşmak için çalışıyoruz hiçbir fikrim yok.
|
| |||
| |||
| serverguy İyi bir web sitesi Ama ulaşmak için bu bilgileri nasıl web sitesi n tüm yapmaya çalışıyorum bu. Ama yeri anlıyorum n dont yardıma ihtiyacı vardı bu nasıl giriş var / kayıt web sitesinde ve nasıl olduğu. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu ne istediğinize bağlı yapabilmek için bağlıdır. Normalde eğer giriş sistemleri var, kayıtlı kullanıcılar, web sitesi ile, burada bir gönderebilir forumlar gibi etkileşim olabilir. Veya gibi bir hesabınız var Bu bir web uygulamasını kullanarak, PHP veya aspx ve MySQL gibi bir veritabanı etc kodlu yapılır. Bir dil öğrenmek çok uzun bir yön ve herhangi bir yere ulaşmak için sebat gerekir. En az iki yıl önce uzman bulunmaktadır. Bu ne yapmak, ardından PHP aramaya başlamak / MySQL eğitim, kılavuzlar ve Videolar istiyoruz. Fakat, eğer kod öğrenmek için olması, ve istemiyorum sadece insanların bazı sayfaları vb sonra görmek için giriş yapabilirsiniz olmak istiyorum Bir arama İÇİN htaccess giriş Bu size bazı sayfaları kullanıcıların kısıtlamak için bir yol ve çekici bir giriş formu olarak yapılabilir öğreneceksiniz Eğer kadar okuyun.
![]() |
|
| Bookmarks |