менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Потрібна допомога у прийнятті сайт

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 липня 2008, 14:33
Член групи

Default Потрібна допомога у прийнятті сайт

serverguy їм намагаються створити сайт основному за допомогою Dreamweaver, якщо це можливо.
Old 11 липня 2008, 15:57
Модератор групи

Що у вас зробили цього до цих пір?

Чи знаєте ви основні HTML?

Чи знаєте ви, що ви хочете, щоб ваш сайт виглядати?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 13 липня 2008, 05:54
Член групи

serverguy Я знаю, як зробити сайт простим у використанні HTML ні на Dreamweaver знаю, як це буде виглядати, але я тільки проблема є в тому, що я не знаю, як додати та реєстрації Увійти на сайт Dreamweaver думки. ГТ
Old 13 липня 2008, 07:17
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав mukz View Post
serverguy Я знаю, як зробити сайт простим у використанні HTML ні на Dreamweaver знаю, як це буде виглядати, але я тільки проблема є в тому, що я не знаю, як додати та реєстрації Увійти на сайт Dreamweaver думки. ГТ
Theres ряд способів додати Логін / Особисті сторінки на Вашому сайті в залежності від чого ви хочете досягти.

Якщо ви просто хочете захистити паролем деяких сторінках, а потім спробуйте використовувати Htaccess (пошук Htaccess Логін)

В іншому випадку вам доведеться навчитися PHP / MySQL або ASP.NET, щоб зробити сторінку інтерактивною.

Old 14 липня 2008, 08:52
Член групи

ОК, але нахиляє U GT та сценарію Логін N зареєструвати готові або U повинні навчитися PHP N All Dat?
Old 14 липня 2008, 09:40
Модератор групи

Ви насправді це зробити?
Цитата:
Якщо ви просто хочете захистити паролем деяких сторінках, а потім спробуйте використовувати Htaccess (пошук Htaccess Логін)

Old 18 липня 2008, 12:36
Член групи

serverguy допомогти мені, будь ласка.
Old 18 липня 2008, 14:49
Модератор групи

За останній час, роблять пошук Htaccess Логін

Ми не сплачено бути тут, а деякі речі ви повинні робити самі.

Я буду включати посилання на Google пошук, так що вам не доведеться робити це самостійно.
http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a

Я до сих пір не знають, що ви намагаєтеся досягти в будь-якому випадку.

Old 19 липня 2008, 07:00
Член групи

serverguy я намагаюся добитися хорошого сайту я, але і знаємо, як зробити веб-сайт N все це. Але місце, де мені потрібна допомога N Dont розуміють, що, як ви Увійти / зареєструватися на сайті і як ти це робиш.
Old 19 липня 2008, 08:13
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав mukz View Post
serverguy я намагаюся добитися хорошого сайту я, але і знаємо, як зробити веб-сайт N все це. Але місце, де мені потрібна допомога N Dont розуміють, що, як ви Увійти / зареєструватися на сайті і як ти це робиш.
Це останній раз, коли я збираюся відповісти на цій темі, якщо ви насправді намагаються робити те, що я говорю.

Це залежить від того, що ви хочете бути в змозі зробити. Звичайно, якщо у вас є Логін системах, зареєстрований користувач може взаємодіяти з сайтом, як на форумах, де можна пост.

Або є акаунт т.д.

Це робиться за допомогою веб-додатки, кодований в якомусь або ASPX PHP та MySQL і т.д. для бази даних.

Вивчення мови є дуже надовго, і ви повинні наполегливо, щоб отримати в будь-якому місці. Мінімум два роки, перш ніж володіють.

Якщо це те, що ви хочете зробити, потім почати шукати PHP / MySQL підготовки, навчальні посібники та відео.

Однак, якщо ви не хочете, щоб навчитися код, а просто хочемо, щоб люди могли до Логін для перегляду певних сторінок і т.д., то Зробіть пошук для Htaccess Логін

Якщо ви прочитали про це Ви дізнаєтеся це спосіб обмежити користувачів з певних сторінках, і може бути зроблено у привабливій формі Логін.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога з представником робити відео для веб-сайту muzna Мультимедіа & кодеки 0 28 травня 2009 23:53
Створення Your Own провайдер не передає веб-сайт. Багато питань. pest79456 Веб дизайн, хостинг & SEO 18 30 квітня 2009 09:29
Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? mxmad32 Веб дизайн, хостинг & SEO 9 10 січня 2008 11:58
Створення Мій перший комп'ютер. Counterstriker Генеральний обладнання чат 14 20 грудня 2007 03:01
Фото внесення DVD Tinkerbell Мультимедіа & кодеки 2 2 грудня 2007 12:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.