![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| serverguy їм намагаються створити сайт основному за допомогою Dreamweaver, якщо це можливо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що у вас зробили цього до цих пір? Чи знаєте ви основні HTML? Чи знаєте ви, що ви хочете, щоб ваш сайт виглядати?
|
| |||
| |||
| serverguy Я знаю, як зробити сайт простим у використанні HTML ні на Dreamweaver знаю, як це буде виглядати, але я тільки проблема є в тому, що я не знаю, як додати та реєстрації Увійти на сайт Dreamweaver думки. ГТ |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви просто хочете захистити паролем деяких сторінках, а потім спробуйте використовувати Htaccess (пошук Htaccess Логін) В іншому випадку вам доведеться навчитися PHP / MySQL або ASP.NET, щоб зробити сторінку інтерактивною.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ОК, але нахиляє U GT та сценарію Логін N зареєструвати готові або U повинні навчитися PHP N All Dat? |
|
| |||
| |||
| Ви насправді це зробити? Цитата:
|
| |||
| |||
| serverguy допомогти мені, будь ласка. |
|
| |||
| |||
| За останній час, роблять пошук Htaccess Логін Ми не сплачено бути тут, а деякі речі ви повинні робити самі. Я буду включати посилання на Google пошук, так що вам не доведеться робити це самостійно. http://www.google.co.uk/search?q=hta...ient=firefox-a Я до сих пір не знають, що ви намагаєтеся досягти в будь-якому випадку.
|
| |||
| |||
| serverguy я намагаюся добитися хорошого сайту я, але і знаємо, як зробити веб-сайт N все це. Але місце, де мені потрібна допомога N Dont розуміють, що, як ви Увійти / зареєструватися на сайті і як ти це робиш. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це залежить від того, що ви хочете бути в змозі зробити. Звичайно, якщо у вас є Логін системах, зареєстрований користувач може взаємодіяти з сайтом, як на форумах, де можна пост. Або є акаунт т.д. Це робиться за допомогою веб-додатки, кодований в якомусь або ASPX PHP та MySQL і т.д. для бази даних. Вивчення мови є дуже надовго, і ви повинні наполегливо, щоб отримати в будь-якому місці. Мінімум два роки, перш ніж володіють. Якщо це те, що ви хочете зробити, потім почати шукати PHP / MySQL підготовки, навчальні посібники та відео. Однак, якщо ви не хочете, щоб навчитися код, а просто хочемо, щоб люди могли до Логін для перегляду певних сторінок і т.д., то Зробіть пошук для Htaccess Логін Якщо ви прочитали про це Ви дізнаєтеся це спосіб обмежити користувачів з певних сторінках, і може бути зроблено у привабливій формі Логін.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога з представником робити відео для веб-сайту | muzna | Мультимедіа & кодеки | 0 | 28 травня 2009 23:53 |
| Створення Your Own провайдер не передає веб-сайт. Багато питань. | pest79456 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 18 | 30 квітня 2009 09:29 |
| Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? | mxmad32 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 9 | 10 січня 2008 11:58 |
| Створення Мій перший комп'ютер. | Counterstriker | Генеральний обладнання чат | 14 | 20 грудня 2007 03:01 |
| Фото внесення DVD | Tinkerbell | Мультимедіа & кодеки | 2 | 2 грудня 2007 12:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |