menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Nový uživatel dostane unikátní stránku

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2009, 16:23
Nový člen skupiny

Default Nový uživatel dostane unikátní stránku

Ahoj všem,

Hledám odkazy na správném směru zde ... ne pro někoho úplně dělat veškerou práci pro mě ...

Já jsem kvůli vytvořit nové stránky, ve kterých mohou uživatelé zaregistrovat, přidat či odebrat položky, které mají svou vlastní jedinečnou stránky a mají jiné moci prohlížet stránky, vyhledávání přes kategorie atd.

Myslel jsem, že existuje způsob, jak dát někomu své vlastní jedinečné stránky, když se zaregistrují na stránkách ... buď s URL jako své uživatelské jméno, nebo jedinečný 'člen číslo'.

Zbytek Myslím, že můžeme zjistit na vlastní ... jako že jim dává možnost upravovat své stránky a jejich stránky onlye, atd.

Jakékoli odkazy na správném směru by bylo eso ... pro příklad Hledám něco udělat - eBay a kaučukovník / craigslist ukáží být blízko příklady.

Thanks in advance!

Colin

** ** EDIT zapomněl zmínit I'm pomocí / plán pomocí PHP. Mám semi-jo-ish základní znalosti, ale já jsem V. rychlá student, učil jsem s CSS, HTML, AS3, atd. ..
Old 11. června 2009, 05:00
Administrátor Skupina

Default Nový uživatel dostane unikátní stránku

Do klon skript všech prací bude provedeno a stačí navrhnout téma na čelo tak, je to jedinečná.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přesměrování webovou stránku v aplikaci Internet Explorer 7 na místní webové stránky v mém počítači? LegendaryFire Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 22.října 2009 07:18
Ahoj, nové uživatele zde. 42Tony Představte Yourself Zde 4 2. února 2009 12:47
Tvorba webových stránek antbann Web Design, hosting & SEO 6 5 ledna 2009 06:56
Nový uživatel potřebovat nějaký pomoci! djkcp Obecné Hardware Chat 9 31. srpen 2008 07:55
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.