![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
Ψάχνω για υποδείξεις προς τη σωστή κατεύθυνση εδώ ... δεν κάποιον να κάνει εντελώς όλη τη δουλειά για μένα ... Είμαι λόγω να δημιουργήσει ένα νέο site στο οποίο οι χρήστες μπορούν να καταχωρίσουν, προσθήκη / αφαίρεση αντικειμένων με τη δική τους μοναδική σελίδα, και άλλοι έχουν τη δυνατότητα να δείτε τη σελίδα, αναζήτηση μέσω κατηγορία, κ.λπ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να δώσει τη δική τους μοναδική σελίδα, όταν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα ... είτε με τη διεύθυνση URL ως όνομα χρήστη, ή ένα μοναδικό «μέλος αριθμό». Τα υπόλοιπα νομίζω πως μπορώ να καταλάβω για τη δική μου ... όπως το να τους παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τους σελίδα, και τους σελίδα onlye, κλπ. Κάθε υποδείξεις προς τη σωστή κατεύθυνση θα είναι άσσος ... για ένα παράδειγμα του Ψάχνω κάτι να κάνουμε - eBay και gumtree / craigslist να αποδειχθεί στενή παραδείγματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Colin ** EDIT ** Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι με τη χρήση / σχέδιο σχετικά με τη χρήση της PHP. Έχω ημι-εντάξει-ish βασικές γνώσεις, αλλά είμαι V. γρήγορη μαθητής, έχοντας διδάξει εγώ CSS, HTML, AS3, κλπ. .. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Με τον κλώνο σενάριο, όλες οι εργασίες θα γίνουν και μόλις ένα θέμα σχεδιασμού για το μπροστινό τέλος κι έτσι είναι μοναδική.