![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Im 'obličje za pokazivače u pravom smjeru ovdje ... a ne da netko u potpunosti obaviti sav posao za mene ... Ja sam zbog postaviti novi site na kojem korisnici mogu registrirati, dodati / ukloniti stavke u vlastitu jedinstvenu stranicu, a ostali su mogli vidjeti tu stranicu, traži preko područja, itd. Bio sam zadivljen ako postoji način da se nekome dajete svoje jedinstvene stranici kad se prijaviti na stranici ... ni sa URL-a kao njihov korisničko ime, ili jedinstveni 'Član broj'. Ostatak Mislim da mogu riješiti svoje ... kao što su dajući im mogućnost da se urediti njihova stranica, i njihovih stranica onlye, itd. Svejedno pokazivače u pravom smjeru bi biti kec ... za primjer Tražim nešto učiniti - eBay i gumtree / craigslist dokazati da se u neposrednoj blizini primjere. Thanks in advance! Colin ** EDIT ** Zaboravili spomenuti Im 'koristeći / plan o korištenju PHP. Imam semi-ok-ish osnovno znanje, ali ja sam učenik V. brzo, nakon što je učio mene CSS, HTML, AS3, itd. .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je klon skriptu, sav posao obavlja se i ti samo teme za dizajn prednjeg kraja tako da je jedinstven.