![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
I'm looking for mutat a helyes irányba itt ... nem, hogy valaki teljesen mindent megtesz a munka nekem ... Én köszönhető, hogy hozzanak létre egy oldalt, ahol a felhasználók az új nyilvántartás hozzáadása / eltávolítása tételeket a saját oldalán, és a többiek tudják, hogy a lapon keresztül kategória keresés, stb Csodálkoztam ha van egy módja, hogy valaki a saját oldalán, ha regisztrálni az oldalon ... vagy az URL-t, mint a felhasználói név, vagy egy egyedi "tagja száma. A többiek azt hiszem, meg tudjuk oldani a saját ... így például az a képesség, hogy módosítsuk az oldal, és a lap onlye, stb Bármely mutat a helyes irányba lenne ász ... Egy példa, amit keresek, hogy - az eBay és gumtree / craigslist bizonyítják, hogy szoros példa. Köszi előre! Colin ** EDIT ** Elfelejtette beszélve I'm using / terv a PHP-vel. Én félig oké-ish alapvető tudás, de én vagyok az V. gyorsan tanuló, miután tanítottam magam CSS, HTML, AS3, stb .. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Egy klón script, minden munkát el kell végezni, és csak terv egy témát az elején, ezért egyedülálló.