![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all,
I'm looking for rodyklės kryptimi čia ... ne kažkas visiškai padaryti visą darbą už mane ... Aš dėl įsteigti naują svetainę, kurioje vartotojai gali registruotis, Pridėti arba šalinti elementus savo unikalų puslapį, kad kiti galėtų peržiūrėti puslapį, atlikti paiešką per kategoriją ir tt I was wondering, jeigu yra duoti ką nors savo unikalų puslapį, kai užsiregistruoti svetainėje ... arba su savo vartotojo vardu, arba unikalus "valstybių skaičius" URL būdu. Poilsio Manau gali suprasti, on my own ... pavyzdžiui, suteikiant jiems galimybę redaguoti savo puslapyje, o jų puslapyje onlye, ir tt Bet teisinga kryptimi rodykles bus ace ... už kažką pavyzdžiui I'm looking to do - eBay ir Litai / Craigslist pasirodyti uždaryti pavyzdžių. Thanks in advance! Colin ** EDIT ** užmiršo paminėti, kad aš naudojate / planuojate naudoti PHP. Turiu pusiau-gerai-ish pagrindines žinias, bet aš V. greitai besimokantis asmuo, atsižvelgdamas išmokė mane CSS, HTML, AS3, ir tt .. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Iki klonas scenarijų, visi darbai bus atlikti, o jus tik dizainas ir priekinės tema, todėl tai yra unikalus.