![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi all, Szukam wskazówek we właściwym kierunku tutaj ... nie dla kogoś, aby całkowicie nie wszystkie prace dla mnie ... I'm powodu utworzenia nowej witryny, w których użytkownicy mogą się zarejestrować, dodaj / usuń elementy do własnej niepowtarzalnej strony, i inni mogli zobaczyć na stronie, wyszukiwanie poprzez kategorii itp. I zastanawiałem się, czy istnieje sposób udzielania ktoś własnej niepowtarzalnej strony podczas rejestracji na miejscu ... albo z adresu jako swoją nazwę użytkownika lub unikalny "członek numer". Resztę mogę dowiedzieć się na własne ... jak dając im możliwość edycji ich strony, a ich strona onlye, itp. Wszelkie wskazówki w dobrym kierunku byłoby as ... na przykład I'm looking coś zrobić - i eBay Gumtree / Craigslist okazać się bliskie przykłady. Thanks in advance! Colin ** EDIT ** Zapomniałem wspomnieć Używam / plan za pomocą PHP. Mam pół-okay-ish podstawowej wiedzy, ale ja jestem V. szybko się uczysz, posiadające nauczał sam CSS, HTML, AS3, itp. .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przez klon skryptu, wszystkie prace będą wykonywane tylko i opracowania na temat przodu tak to unikalny.