![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Caut indicii în direcţia cea bună aici ... nu pentru cineva care să facă tot complet de lucru pentru mine ... Sunt cauza de a crea un nou site in care utilizatorii se pot înregistra, pe Adăugare / Eliminare elemente pentru propria lor unic de pagină, şi alţii au posibilitatea de a vizualiza pagina, căutare prin categorie, etc Mă întrebam dacă nu există o modalitate de a-şi da cineva propria pagină unic atunci când înregistraţi la site-ul ... fie cu URL-ul lor ca nume de utilizator, sau a unui unic "membru număr". Restul cred ca am putea gasi pe propria mea ..., cum ar fi oferindu-le posibilitatea de a edita pagina lor, precum şi la pagina de onlye, etc Orice indicii în direcţia cea bună ar fi ... atu pentru un exemplu de ceva ce sunt în căutarea de a face - eBay şi gumtree / craigslist se dovedeşte a fi aproape de exemple. Multumesc anticipat!! Colin ** ** EDIT Am uitat să menţionez Sunt folosind / plan cu privire la utilizarea PHP. Am semi-bine-ISH bază de cunoştinţe, dar eu sunt un student V. rapid, având învăţat eu CSS, HTML, AS3, etc .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Printr-o clona script, toate la locul de muncă se va face si tu doar o tema de proiectare pentru front-end şi este unic.