menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Web Design, hosting & SEO

Register

Nový používateľ dostane unikátny stránku

Reply

Thread Tools
Old 10. júna 2009, 16:23
Nový člen skupiny

Default Nový používateľ dostane unikátny stránku

Ahoj všetkým,

Hľadám odkazy na správnom smere tu ... nie pre niekoho úplne robiť všetku prácu pre mňa ...

Já jsem kvůli vytvoriť nové stránky, v ktorých môžu používatelia zaregistrovať, pridať alebo odstrániť položky, ktoré majú svoju vlastnú jedinečnú stránky a majú iné môcť prezerať stránky, vyhľadávanie cez kategórie atď

Myslel som, že existuje spôsob, ako dať niekomu svoje vlastné jedinečné stránky, keď sa zaregistrujú na stránkach ... buď s URL ako svoje užívateľské meno, alebo jedinečný 'člen číslo'.

Zvyšok Myslím, že môžeme zistiť na vlastné ... ako že im dáva možnosť upravovať svoje stránky a ich stránky only, atď

Akékoľvek odkazy na správnom smere by bolo eso ... pre príklad Hľadám niečo urobiť - eBay a kaučukovníka / craigslist ukážu byť blízko príklady.

Thanks in advance!

Colin

** ** EDIT zabudli spomenúť I'm pomocou / plán pomocou PHP. Mám semi-jo-ish základné znalosti, ale já jsem V. rýchla študent, učil som s CSS, HTML, AS3, atď ..
Old 11. júna 2009, 05:00
Administrátor Skupina

Default Nový používateľ dostane unikátny stránku

Do klon skript všetkých prác bude vykonané a stačí navrhnúť tému na čelo tak, je to jedinečná.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Presmerovanie webovú stránku v programe Internet Explorer 7 na miestnej webovej stránky v mojom počítači? LegendaryFire Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 22.října 2009 07:18
Ahoj, nových používateľov tu. 42Tony Predstavte Yourself Tu 4 2. februára 2009 12:47
Tvorba webových stránok antbann Web Design, hosting & SEO 6 5 januára 2009 06:56
Nový užívateľ potrebovať nejaký pomôcť! djkcp Všeobecné Hardware Chat 9 31. august 2008 07:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.