![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Им 'хандсоме за индикаторе у правом смеру овде ... а не да неко у потпуности обавити сав посао за мене ... Ја сам због поставити нови сите на којем корисници могу регистровати, додате / уклоните ставке у сопствену јединствену страницу, а остали су могли да видите ту страницу, тражи преко подручја, итд Био сам задивљен ако постоји начин да се некоме дајете своје јединствене страници када се пријавите на страници ... ни са УРЛ-а као њихов корисничко име, или јединствени 'Члан број'. Остатак Мислим да могу решити своје ... као што су дајући им могућност да се уредити њихова страница, и њихових страница онлы, итд Свеједно индикаторе у правом смеру би бити кец ... за пример Тражим нешто учинити - еБаы и гумтрее / цраигслист доказати да се у непосредној близини примере. Тханкс ин адванце! Цолин ** Едит ** Заборавили споменути Им 'помоћу / план о коришћењу ПХП. Имам семи-ок-исх основно знање, али ја сам ученик В. брзо, након што је учио мене ЦСС, ХТМЛ, АС3, итд .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Је клон скрипту, сав посао обавља се и ти само теме за дизајн предњег краја тако да је јединствен.