менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Новий користувач отримує унікальну сторінку

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 червня 2009, 16:23
Нові члени групи

Default Новий користувач отримує унікальну сторінку

Привіт всім,

Я шукаю покажчика в потрібному напрямку ... тут не для когось, щоб повністю виконати всю роботу за мене ...

Я за створення сайту, в якому нові користувачі можуть зареєструватися, додавати / видаляти елементи в свої власні унікальні сторінки, і є інші можливості, щоб переглянути сторінку, пошук через категорії і т.п.

Мені було цікаво, якщо є спосіб додання когось свої власні унікальні сторінці при реєстрації на сайті ... ні з URL в якості імені користувача, або унікальний "член числа.

Решту я думаю, я можу зрозуміти, на моїй власній ... наприклад надаючи їм можливість редагувати свої сторінки, а їх сторінки onlye і т.д.

Будь-які їх індекси у правильному напрямку буде туз ... для прикладу те, що я шукаю робити - eBay і gumtree / Craigslist виявитися тісному прикладів.

Спасибо заранее!

Колін

** ** EDIT забув згадати, я використовую / плануєте використовувати PHP. Я напів-добре-МОГ базові знання, але я швидко В. учня, навчивши себе CSS, HTML, AS3, і т.д. ..
Old 11 червня 2009, 05:00
Адміністратор групи

Default Новий користувач отримує унікальну сторінку

За клону сценарії, вся робота буде проводитися, і ви просто дизайн теми для переднього кінця, тому його унікальним.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перенаправлення веб-сторінку в Internet Explorer 7 на локальний веб-сторінки на моєму комп'ютері? LegendaryFire Веб-браузери & FTP-клієнти 1 22 жовтня 2009 07:18
Привіт, Нью-користувача. 42Tony Тут Introduce Yourself 4 2 лютого 2009 12:47
Створення веб-сторінок antbann Веб дизайн, хостинг & SEO 6 5 січня 2009 06:56
Новий користувач потребує певної допомоги! djkcp Генеральний обладнання чат 9 31 серпня 2008 07:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.