manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Web Dizajn, Hosting & SEO

Register

Ne localhost

Reply

Thread Tools
Old 6. lipnja 2008, 23:31
Novi član grupe

Default Ne localhost

Pozdrav newbie ovdje s velikim problem.trying instalirati PHP i vaspitati default localhost stranicu ali moj računalo Dang kaže mi Nemate dopuštenje toview stranice. Sam otišao u IIS i pokušali vratiti dozvole, bez pomoći. bilo koji pomoć bi bilo poštovati.
Old 8. lipnja 2008, 04:55
Member Group

Default Ne localhost

im ne ekspert, ali ne sluša localhost riječ, mislim da li posjedujete vlastiti poslužitelj .. ili ste postavljanje baze podataka na udaljenom poslužitelju ...

ok ...
prvo pitanje. Imate li vlastiti server?

što si instalirate skriptu? (možda ja mogu pomoći, instaliran par skripti ručno prije) ...

na putu, ne svi baza domaćini / server name / štogod ima vrijednost "localhost" ... što trebate znati odgovarajuće baze podataka za pojedino hostname webhost ..
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.