mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Web Design, Hosting & SEO

Register

Nr localhost

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 6, 2008, 23:31
Naujas Narys

Default Nr localhost

Hello Newbie here with big problem.trying įdiegti PHP ir pamatysite default localhost puslapį, bet mano dang kompiuterio pasakoja man neturite leidimo toview puslapyje. Man atėjo į IIS ir bando iš naujo teises, be jokios naudos. Any help būtų dėkingi.
Old Birželis 8, 2008, 04:55
Narys

Default Nr localhost

im ne ekspertas, tačiau iš klausos localhost žodis, manau, kad turite savo serveryje .. ar jums sukurti duomenų bazę apie nuotolinio serverio ...

Gerai ...
pirmąjį klausimą. Turite savo serverį?

Kas scenarijų esate įdiegti? (gal aš galiu padėti, įrengti ir skriptus pora rankiniu būdu prieš tai) ...

beje, ne visi duomenų bazės kompiuteriai / serverio vardas / bet turi vertę "localhost" ... Jums reikia žinoti atitinkamą duomenų bazę, hostname tai ypač Serverio ..
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.