mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web Dizains, Hosting & SEO

Register

Ne localhost

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 6, 2008, 23:31
New Member Group

Default Ne localhost

Hello newbie šeit ar lielu problem.trying instalēt PHP un audzināt default localhost lapas, bet mans dang dators saka, man nav atļaujas toview lapā. Esmu iegāja IIS un mēģināja reset atļaujas, bez rezultātiem. any help būtu appreciated.
Old Jūnijs 8, 2008, 04:55
Loceklis

Default Ne localhost

im nav eksperts, bet no dzirdes localhost vārds, es domāju, ka jums pieder savu serveri .. vai jums ir izveidot datu bāzi attālajā serverī ...

ok ...
Pirmais jautājums. Jūs savu serveri?

ko script are you instal? (varbūt es varu palīdzēt, uzstādīti pāris skriptus manuāli pirms tam) ...

ko citu, ne visas datubāzes hosts / servera nosaukums / kāda ir vērtība "localhost" ... jums jāzina atbilstīgu datu bāzes resursdatora šai konkrētajai webhost ..
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.