mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Design, Gazduire & SEO

Register

Nu localhost

Reply

Thread Tools
Old 6 iunie 2008, 23:31
Noile state Group

Default Nu localhost

Bună ziua newbie aici cu mare problem.trying pentru a instala PHP şi aduce o implicit localhost pagina dang calculatorul meu, dar mi-a spus nu am permisiunea de toview paginii. Am mers în IIS şi a încercat să reiniţializaţi permisiuni, fără rezultat. orice ajutor ar fi apreciat.
Old 8 iunie 2008, 04:55
Grupul de stat

Default Nu localhost

im nu un expert, dar de la ascultarea localhost cuvânt, cred ca ai propria-vă propriul server .. sau dacă sunt de creare a unei baze de date de pe un server la distanţă ...

ok ...
prima întrebare. a face tu propriul server?

script-ul ce se va instala? (Poate te pot ajuta, o pereche de instalat manual înainte de script-uri) ...

de fel, nu toate gazdele de baze de date / server de nume / ce au valoare "localhost" ... trebuie să ştiţi în caz de gazdă pentru baza de date care webhost special ..
Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.