мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО

Register

Не лоцалхост

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. јуни 2008, 23:31
Нови члан групе

Default Не лоцалхост

Поздрав неубие овде са великим проблем.трыинг инсталирати ПХП и васпитати дефаулт лоцалхост презентацију али мој рачунар Данг каже ми Немате дозволу товиеу странице. Сам отишао у ИИС и покушали вратити дозволе, без помоћи. било који помоћ би било поштовати.
Old 8. јуни 2008, 04:55
Мембер Гроуп

Default Не лоцалхост

им не експерт, али не слуша лоцалхост реч, мислим да ли поседујете сопствени сервер .. или сте постављање базе података на удаљеном серверу ...

ок ...
прво питање. Имате ли сопствени сервер?

што си инсталирате скрипту? (можда ја могу помоћи, инсталиран пар скрипти ручно пре) ...

на путу, не сви база домаћини / сервер наме / штогод има вредност "лоцалхост" ... што треба да знате одговарајуће базе података за поједино хостнаме уебхост ..
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц