менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб дизайн, хостинг & SEO

Register

Ні Localhost

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 червня 2008, 23:31
Нові члени групи

Default Ні Localhost

Привіт новачок тут з великим problem.trying для установки PHP і виховувати Localhost сторінку за замовчуванням, але мій комп'ютер Данг говорить мені, в мене немає права toview на цій сторінці. Я пішов в IIS і спробував скинути права, але безрезультатно. будь-яка допомога би оцінив.
Old 8 червня 2008, 04:55
Член групи

Default Ні Localhost

їм не фахівець, але на слух локальний словом, я думаю, у вас є свій власний сервер .. або налаштування бази даних на віддаленому сервері ...

OK ...
Перше питання. Ви власний сервер?

Сценарій, що ви з установкою? (Може бути, я зможу допомогти, встановлених пару сценаріїв вручну до) ...

До речі, не всі бази даних хостів / ім'я серверу / ім'я мати значення "Localhost" ... Вам необхідно знати відповідне ім'я хоста бази даних для конкретного хостингу ..
Reply

Register

Закладки
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.