![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| PHP или ASP това, което е най-добре да се научите да направи сайта и защо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP е по-популярна и по-добър избор в моето мнение.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP би било безсмислено, че е стара технология. ASP.NET може би, но след това сте ограничени в Microsoft платформа. PHP, ще се движат по хубав много нещо.
|
| |||
| |||
| Всъщност, HTML вероятно ще бъде по-добре на проекта през която и да е от тях. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично, както аз научих, че е в следния ред:
HTML (с стайлинг) CSS (отделно съдържание и стил! Плюс различни "теми" може да бъде направено, повишена съвместимост, а понякога и намаляване) XHTML (тогава се върна към стандартния HTML, просто без стила елементи, няма реална точка за XHTML) JavaScript (позволява някои делови неща - просто отнема известно време да опозная някои от трикове, така че работи с почти JS) PHP и htaccess (PHP на първо само за малките неща, да намали натоварването пъти, малко имейл скриптове и htaccess предимно за IE бъгове и Ница subdirs и такива, вместо често грозна PHP? =) MySQL (в един момент тя се чувство за прехода някои аспекти на бази данни - на първо overdoing, но накрая намери достоен баланс) Както и да е, това е на кратко от това, което направи, все още не PHP капитана, само основните неща. Аз обикновено гледам нагоре как да гарантират някои неща от инжекция и XSS и такива, само защото е забавно. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Да, не мога да кода от нулата, не че са опитвали, но мога да редактирате почти всички код - ощипвам и тест. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP Бих казал, аз чета или чул inthe новините през последните няколко дни, че въпреки "кредитна ПУКНАТИНА" PHP програмисти са по-голямо търсене, отколкото когато и да било и да се плаща много добре за него. Аз не знам колко дълго ще продължи, или колко широко разпространена, че е все пак.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Искам да се науча как да направя графика. | abelong | Мултимедия & Codecs | 2 | 25 май 2009 г. 14:23 |
| Здравейте, Ново за компютри и решени да Научете! | tsum87 | Представете Yourself Тук | 2 | 14 Март 2009 09:23 |
| Трябва да научите Microsoft Office за Mac | Bliz O | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 04:38 |
| Искате ли да научите | bossman270 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 10 | 21 април 2008 23:54 |
| Къде можете да научите в мрежа | sls2k8 | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 6 Март 2008 09:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |