![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| PHP nebo ASP, co je nejlepší učit se na webové stránky a proč? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP je stále populárnější a lepší volba podle mého názoru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP je zbytečné, je to stará technologie. ASP.NET možná, ale pak jste omezen na platformě Microsoft. PHP poběží na skoro všechno.
|
| |||
| |||
| Vlastně, html, je pravděpodobně lepší začít znovu buď z nich. |
|
| |||
| |||
| Dobrý postřeh
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobně cestu jsem se dozvěděl, že v následujícím pořadí:
HTML (s styling) CSS (samostatný obsah a styl! Plus různých "témat" lze udělat, zvýšení kompatibility a někdy klesla) XHTML (pak se vrátil zpět do standardu HTML, prostě bez prvků stylu, žádný reálný bod XHTML) JavaScript (umožňuje některé věci šikovný - prostě trvá nějaký čas poznat některé z triků, tak to funguje s JS vypnout) PHP a htaccess (PHP nejprve jen málo věcí, snížit zatížení krát málo email skripty a htaccess převážně pro IE chyby a příjemné subdirs a takové místo je často ošklivé PHP? =) MySQL (někdy to mělo smysl, aby přechod některých aspektech k databázím - v prvním overdoing, ale nakonec nalezení slušná bilance) Tak jako tak, je to málo, co jsem udělal, ještě ne PHP mistr, jen základní věci. I tendenci dívat se, jak zajistit některé věci z injekce a XSS a takové právě proto, že je to legrace. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Jo, to nemůže číslo od nuly, ne že jsem se pokoušel, ale nemůžu upravit téměř jakoukoli kód - vyladit a test. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php bych řekl, co jsem četl nebo slyšel jízdního novinky za posledních pár dní, že navzdory "úvěrové zadrhnutí" php programátoři jsou vyšší poptávka, než kdykoli předtím a dostávají zaplaceno za to velmi dobře. Nevím, jak dlouho to bude trvat, nebo jak rozsáhlé je když.