![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| PHP ή ASP τι είναι καλύτερο για να μάθουν να κάνουν έναν ιστοχώρο και γιατί; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php είναι πιο δημοφιλής και η καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP είναι άσκοπη, είναι παλαιάς τεχνολογίας. ASP.NET ίσως, αλλά τότε είστε περιορίζεται σε πλατφόρμα Microsoft. PHP θα κινούνται με σχεδόν τίποτα.
|
| |||
| |||
| Στην πραγματικότητα, html θα μπορούσε πιθανότατα να είναι μια καλύτερη αρχή είτε πάνω από αυτά. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσωπικά το δρόμο έμαθα ότι ήταν με την ακόλουθη σειρά:
HTML (με styling) CSS (ξεχωριστό περιεχόμενο και το ύφος! Plus διάφορα "θέματα" μπορεί να γίνει, η αύξηση της συμβατότητας και, ενίοτε, μειώθηκαν) XHTML (τότε πήγε πίσω στο πρότυπο HTML, μόνο το στυλ, χωρίς στοιχεία, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα το σημείο για την XHTML) JavaScript (φίνος επιτρέπει κάποια πράγματα - απλά χρειάζονται κάποιο χρόνο για να γνωρίσετε κάποια από τα κόλπα έτσι ώστε να λειτουργεί με JS off) PHP και htaccess (PHP κατά την πρώτη μόνο για μικρά πράγματα, τη μείωση φορτίου, λίγο email και σενάρια για την ΑΠ htaccess κυρίως σφάλματα και ωραία subdirs και αντί αυτών των συχνά άσχημη PHP; =) MySQL (σε κάποια στιγμή ήταν λογικό να μετάβασης ορισμένων πτυχών σε βάσεις δεδομένων - σε πρώτη υπερβολή, αλλά τελικά να βρεθεί μια αξιοπρεπή ισορροπία) Tελoσπάvτωv, ότι μια μικρή του τι έκανα, ακόμα δεν PHP master, μόνο βασικό υλικό. Τείνω να βρείτε τον τρόπο να εξασφαλίσει κάποια πράγματα από την ένεση και XSS και τέτοια μόνο και μόνο επειδή είναι διασκεδαστικό. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Ναι, δεν μπορώ να κώδικα από την αρχή, ότι δεν έχω δοκιμάσει αλλά μπορεί να επεξεργαστεί σχεδόν κάθε κώδικα - τσιμπιά και δοκιμή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php θα ήθελα να πω, έχω διαβάσει ή ακούσει Στην είδηση των τελευταίων ημερών ότι παρά το "πιστωτικό τραγάνισμα" php προγραμματιστές είναι μεγαλύτερη ζήτηση από κάθε άλλη φορά και είναι να πληρώνονται πολύ καλά γι 'αυτό. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό, ή το πόσο ευρεία είναι όμως.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέλω να μάθω πώς να κάνει γραφικές τέχνες. | abelong | Multimedia & Codecs | 2 | 25η Μαΐου 2009 14:23 |
| Γεια σας, Νέα για την Πληροφορική και Αποφασισμένη να μάθετε! | tsum87 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 2 | 14 Μαρ 2009 09:23 |
| Πρέπει να μάθετε το Microsoft Office σε mac | O Bliz | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 21 Νοε 2008 04:38 |
| Θέλετε να μάθετε | bossman270 | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 21 Απρ 2008 23:54 |
| Πού να μάθουν δικτύωση | sls2k8 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 6 Μαρ 2008 09:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |