![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| php vagy ASP mi a legjobb, ha megtanulják, hogy egy weboldalon, és miért? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php népszerűbb, és a jobb választás véleményem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP lenne, hogy a régi technológiát. ASP.NET talán, de akkor még csak a Microsoft platform. PHP futnak nagyjából semmit.
|
| |||
| |||
| Igazából html valószínűleg jobban kezdeni egyikük. |
|
| |||
| |||
| Jó kérdés
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Személy szerint úgy, ahogy azt a tanulságot a következő sorrendben:
HTML (a stílus) CSS (külön tartalmát és stílusát! Plus különböző "Témák" lehet tenni, fokozott kompatibilitást és néha csökkent) XHTML (akkor ment vissza a normál HTML-t, csak a stílus elemeit, nincs igazi pont XHTML) JavaScript (lehetővé teszi, hogy néhány klassz dolgot - csak úgy egy kis időt, hogy megismerjék az egyes trükkök úgy működik JS off) PHP és htaccess (PHP először csak kis dolgok, rakomány idők csökkentése, a kis-és e-mail scripts htaccess többnyire IE subdirs hibákat és szép, és e helyett gyakran csúnya PHP? =) MySQL (valamikor tett értelme az átmenet egyes kérdéseiről adatbázisokig - első overdoing, de végül megtalálja a tisztességes egyensúly) Egyébként, ez a rövid, mit csináltam, de nem PHP gazdája, csak az alapvető dolgokat. Én inkább a felfelé nézni, hogyan kell biztonságosan bizonyos dolgokat injekció és XSS, és ez csak azért, mert a móka. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Igen, nem tudom a kódot a semmiből, nem hogy megpróbáltam, de nem szerkeszthetik szinte bármilyen kód - csavar, és a tesztet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php Azt mondom, én olvastam, hallottam inthe hírek az elmúlt néhány nap, annak ellenére, hogy a "hitel rágcsál" PHP programozó van nagyobb igény, mint valaha, és egyre nagyon jól fizetett érte. Nem tudom, meddig tart ez, vagy mennyire elterjedt ez van.