![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| PHP או ASP מה היא הטובה ביותר ללמוד לעשות אתר ומדוע? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP היא יותר פופולרי ועל בחירה טובה יותר לדעתי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP יהיה חסר טעם, הוא ישן טכנולוגית. ASP.NET אולי, אבל אז אתה מוגבל ל-Microsoft פלטפורמה. PHP תופיע די הרבה כלום.
|
| |||
| |||
| למעשה, ה-HTML היה כנראה להיות טוב יותר להתחיל מחדש באחת מהן. |
|
| |||
| |||
| נקודה טובה
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אישית את הדרך בה למדו את זה היה בסדר הבא:
ה-HTML (עם סגנון) CSS (נפרד התוכן והסגנון! פלוס שונה "ערכות נושא" ניתן לעשות זאת, הגדילה את תאימות ולפעמים ירידה) XHTML (אז חזר ה-HTML רגיל, רק ללא אלמנטים של הסגנון, לא אמיתי הצבע על XHTML) JavaScript (nifty מאפשר כמה דברים - רק לוקח קצת זמן כדי להכיר חלק טריקים כך זה עובד עם JS כבוי) Htaccess ו PHP (PHP בהתחלה רק מעט דברים, להפחית את זמני הטעינה, מעט הדוא"ל סקריפטים ו htaccess בעיקר עבור IE באגים ו נחמד subdirs וכך במקום את תדירות מכוער PHP? =) MySQL (בשלב מסוים זה עשוי לחוש את המעבר ל היבטים מסוימים של מסדי נתונים - overdoing בהתחלה, אבל בסופו של דבר למצוא איזון הגון) בכל מקרה, זה קצר של מה עשיתי, עדיין אין יחידת PHP, רק דברים בסיסיים. אני נוטה לחפש כיצד לאבטח דברים מסוימים הזרקת ו מ ו XSS כזה פשוט כי זה כיף. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| כן, אני לא יכול הקוד מהתחלה, כי לא ניסיתי אבל אני יכול לערוך כמעט כל קוד - לצבוט ולבדוק. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP אני אומר, אני קורא או שומע inthe חדשות על פני כמה ימים האחרונים כי למרות "האשראי לכסוס" PHP programmers יש ביקוש גבוה יותר מאי פעם והם מקבלים שילמו על זה טוב מאוד. אני לא יודע כמה זמן תימשך עבור זה, או כיצד היא אף נפוצה.