![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| PHP, ASP, kas yra geriausia mokytis, kad svetainėje ir kodėl? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP yra populiaresnis ir geresnis pasirinkimas mano nuomone.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP būtų beprasmiška, tai yra sena technologija. ASP.NET gal, bet tada jums tik į Microsoft platformą. PHP veiks beveik nieko.
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant, HTML tikriausiai būtų geriau pradėti per vieną iš jų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asmeniškai kaip aš išmokti tai buvo tokia tvarka:
HTML (su klojimas) CSS (atskirti turinį ir stilių! Plius skirtingas "Temos" gali būti padaryta daugiau suderinamumo ir kartais sumažėjo) XHTML (tada grįžo į standartines HTML, tik be stiliaus elementų, jokios realios punkte XHTML) JavaScript (leidžia kai madingas dalykų - tereikia šiek tiek laiko susipažinti su kai kurių triukų, kad jis dirba su JS off) PHP ir htaccess (PHP pirmojo tik smulkmenos, sumažinti apkrovos metu, tiek paštu scenarijus ir htaccess daugiausia IE bugs and nice subdirs ir tokie, o ne dažnai Ugly PHP? =) MySQL (tam tikru metu buvo logiška pereiti prie tam tikrų duomenų bazių - pirmosios overdoing, bet galų gale rasti tinkamą pusiausvyrą) Anyways, tai, ką aš padariau, dar nėra PHP, tiesiog pagrindinio turinio trumpa. Aš linkęs ieškoti, kaip saugoma tam tikrų dalykų iš injekcijos ir XSS ir toks tik todėl, kad yra įdomus. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Yeah, I can't code "nuo nulio", o ne kad aš stengiausi, bet aš galiu redaguoti beveik visus kodas - įgnybti ir bandymas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP, sakyčiau, aš perskaičiau ar girdėjau akt naujienų per paskutines kelias dienas, kad, nepaisant "kredito krizės" php programuotojų yra didesnę paklausą negu kada nors anksčiau, ir uždirba labai gerai jam. Nežinau, kaip ilgai tai truks, ar kaip plačiai jis nors.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Noriu sužinoti kaip tai padaryti grafika. | abelong | Multimedia & Codecs | 2 | Gegužė 25, 2009 14:23 |
| Sveiki, naujas Kompiuteriai ir ryžtą Sužinokite! | tsum87 | Introduce yourself here | 2 | Kovas 14, 2009 09:23 |
| Man reikia sužinoti "Microsoft Office on a Mac | Bliz O | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 04:38 |
| Norite sužinoti | bossman270 | Web Design, Hosting & SEO | 10 | Balandis 21, 2008 23:54 |
| Kur išmokti tinklą | sls2k8 | Networking, Modems & VoIP | 6 | 6 kovas 2008 09:42 |
| Temos įrankiai | |
| |