![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PHP vai ASP to vislabāk ir iemācīties, lai mājas lapā un kāpēc? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php ir vairāk populārs un labāka izvēle manuprāt.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP nebūtu jēgas, tas ir veca tehnoloģija. ASP.NET varbūt, bet tad jūs esat tikai uz Microsoft platformas. PHP darbosies diezgan daudz neko.
|
| |||
| |||
| Faktiski, html, iespējams, būtu labāk sākt pa kādai no tām. |
|
| |||
| |||
| Good point
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Personīgi kā es iemācījos tas bija šādā secībā:
HTML (ar dizainu) CSS (atsevišķas satura un stila! Plus dažādas "tēmas" var izdarīt, palielinot savienojamību un dažreiz jāsamazina) XHTML (pēc tam devās atpakaļ uz standarta HTML, tikai bez stila elementi, nav reālu punktā XHTML) JavaScript (pieļauj dažas modes lietas - tikai ir vajadzīgs laiks iepazīt dažus trikus, lai tas strādā ar JS off) PHP un htaccess (PHP sākumā tikai par sīkumiem, mazinātu slodzi, laikus, maz email skripti un htaccess lielākoties IE bugs un jauku subdirs un šādu vietā bieži neglīts PHP? =) MySQL (kādā brīdī tas loģiski pāreju dažiem aspektiem, kas ar datubāzēm - sākotnēji overdoing, bet galu galā rast pienācīgu līdzsvaru) Anyways, tas ir īss, ko es izdarīju, joprojām nav PHP kapteinis, tikko pamata stuff. Man ir tendence meklēt kā nodrošināt dažas lietas, no injekciju un XSS un šādi tikai tāpēc, ka tas ir jautri. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Jā, es nevaru kodu no nulles, nevis ka esmu mēģinājis bet es varu rediģēt gandrīz jebkuru kods - kniebiens un pārbaudēm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php es teiktu, es lasītu vai dzirdējis nepiedalījās ziņu virs pēdējās dienās, ka neskatoties uz "kredīta lūzums" php programmētājus ir lielāks pieprasījums nekā jebkad agrāk, un kurām maksā ļoti labi to. Es nezinu cik ilgi tas ilgs vai cik izplatīta tā ir gan.
|
| Bookmarks |