![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PHP sau ASP ceea ce este cel mai bun de a învăţa pentru a face un site si de ce? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php este mai popular şi mai bună alegere în opinia mea.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP ar fi inutilă, este vechi de tehnologie. ASP.NET Poate, dar atunci esti limitat la o platforma Microsoft. PHP va rula pe ceva destul de mult.
|
| |||
| |||
| De fapt, html, probabil, ar fi o mai bună începe peste una dintre acestea. |
|
| |||
| |||
| Citat:
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Personal modul în care am învăţat-o a fost, în ordinea următoare:
HTML (cu styling) CSS (separate de conţinutul şi stilul! Plus diferite "teme" se poate face, a crescut de compatibilitate şi, uneori, au scăzut) XHTML (apoi s-au întors la HTML standard, la fel, fără elemente de stil, nu real punctul de a XHTML) JavaScript (permite puturos unele lucruri - doar ia ceva timp să se cunoască unele din trucuri astfel de lucrări cu JS off) PHP şi htaccess (PHP, la prima doar pentru puţin lucrurile, se reduce timpul de încărcare, mic script-uri de e-mail şi de cele mai multe ori htaccess pentru IE de bug-uri şi frumos subdirs şi astfel în loc de multe ori urata PHP? =) MySQL (la un moment dat, ea a făcut sentiment de tranziţie pentru a anumitor aspecte legate de baze de date - la prima overdoing-o, dar în cele din urmă a găsi un echilibru decent) Oricum, asta e un scurt de ce am facut eu, încă nu PHP master, doar lucrurile de bază. Am tendinţa de a privi în sus cum de a asigura anumite lucruri de la injectare şi XSS şi astfel tocmai pentru ca este distractiv. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Da, nu pot codul de la zero, nu pe care le-am încercat, dar nu pot edita aproape orice cod - tweak şi de test. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php aş spune, l-am citit sau auzit inthe ştiri în ultimele câteva zile că, în pofida "credit crănţăi" programatori PHP sunt în cererii mari decât oricând înainte de achiziţie plătit şi sunt foarte bine pentru el. Nu ştiu cât timp va dura acest lucru, sau cât de răspândită este totusi.
|
| Marcaje |