![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PHP alebo ASP, čo je najlepšie učiť sa na webové stránky a prečo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP je stále populárnejšie a lepšia voľba podľa môjho názoru.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP je zbytočné, je to stará technológia. ASP.NET možná, ale potom ste obmedzený na platforme Microsoft. PHP pobeží na skoro všetko.
|
| |||
| |||
| Vlastne, html, je pravdepodobne lepšie začať znovu buď z nich. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobne cestu som sa dozvedel, že v nasledujúcom poradí:
HTML (s styling) CSS (samostatný obsah a štýl! Plus rôznych "tém" sa dá urobiť, zvýšenie kompatibility a niekedy klesla) XHTML (potom sa vrátil späť do štandardu HTML, prostě bez prvkov štýlu, žiadny reálny bod XHTML) JavaScript (umožňuje niektoré veci šikovný - prostě trvá nejaký čas spoznať niektoré z trikov, tak to funguje s JS vypnúť) PHP a htaccess (PHP najprv len málo vecí, znížiť zaťaženie krát málo email skripty a htaccess prevažne pre IE chyby a príjemné subdirs a také miesto je často škaredé PHP? =) MySQL (niekedy to malo zmysel, aby prechod niektorých aspektoch k databázam - v prvom overdoing, ale nakoniec nájsť slušná bilancia) Tak ako tak, je to málo, čo som urobil, ešte nie PHP majster, len základné veci. I tendenciu pozerať sa, ako zabezpečiť niektoré veci z injekcie a XSS a také práve preto, že je to legrace. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Jo, to nemôže číslo od nuly, nie že som sa pokúšal, ale nemôžem upraviť takmer akúkoľvek kód - vyladit a test. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| php by som povedal, čo som čítal alebo počul jazdného novinky za posledných pár dní, že napriek "úverové zadrhnutí" php programátori sú vyšší dopyt, ako kedykoľvek predtým a dostávajú zaplatené za to veľmi dobre. Neviem, ako dlho to bude trvať, alebo ako rozsiahle je když.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chcem sa dozvedieť, ako to urobiť grafického umenia. | abelong | Multimedia & Kodeky | 2 | 25. mája 2009 14:23 |
| Dobrý deň, na Nový Počítače a rozhodnutý naučiť! | tsum87 | Predstavte Yourself Tu | 2 | 14. marca 2009 09:23 |
| Potrebujem sa učiť Microsoft Office pre Mac | Bliz O | Office & Aplikácie | 1 | 21. novembra 2008 04:38 |
| Chcete sa dozvedieť | bossman270 | Web Design, hosting & SEO | 10 | 21. apríla 2008 23:54 |
| Kde sa dozvedieť sietí | sls2k8 | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 6. marca 2008 09:42 |
| Thread Tools | |
| |