![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ПХП АСП И оно што је најбоље за научити направити уеб страницу и зашто? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПХП је више популаран и бољи избор по мом мишљењу.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АСП би било бесмислено, то је стара технологија. АСП.НЕТ, можда, али онда сте ограничени на Мицрософт платформи. ПХП ће се изводити на прилично пуно ништа.
|
| |||
| |||
| Заправо, ХТМЛ ће вероватно бити бољи старт над једном од њих. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
__________________ сервергуы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично пут сам сазнао да је у следећим редоследом:
ХТМЛ (са Стылинг) ЦСС (одвојене садржаја и стила! Плус различите "теме" се може да учини, а понекад и повећана компатибилност смањен) КСХТМЛ (тада врати код стандардних ХТМЛ, само без стила елементе, без стварне тачке до КСХТМЛ) ЈаваСцрипт (омогућава изванредан неке ствари - само треба мало времена да упознају неке од трикова како то функционише са ЈС офф) ПХП и хтаццесс (ПХП у почетку само за мале ствари, смањити оптерећење пута, е-маил мало скрипте и хтаццесс углавном за ИЕ и лепо субдирс бугова и таквих уместо често ружно ПХП? =) МыСКЛ (у неком тренутку смисла да га је направио одређене аспекте транзиције у базе података - на први овердоинг, али на крају проналажење пристојно стање) Аныуаыс, то је кратко о томе шта сам учинио, још увек нема ПХП мајстор, само основне ствари. И имају тенденцију да изгледају горе како да сигурним одређених ствари из те ињекције КССС и такве управо зато што је забавно. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Да, ја не могу код од нуле, а не да сам покушао, али не могу да изменим скоро било који број - прилагођавање и тестирање. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| пхп бих рећи, читао сам и чуо интхе вести у протеклих пар дана да, упркос "кредитне крцкање" пхп програмери су у већој потражњи него икад пре и добијање врло добро плаћени за то. Не знам колико дуго ће то трајати, односно колико је далекосежне ипак.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Желим научити како да урадите графичке уметности. | абелонг | Мултимедија и кодеци | 2 | 25 мај 2009 14:23 |
| Здраво, Нова на Рачунари и одлучан да научите! | тсум87 | Увести Ыоурселф Овде | 2 | 14 март 2009 09:23 |
| Требала бих научити Мицрософт Оффице на мац | Близу О | Оффице & Апплицатионс | 1 | 21 новембар 2008 04:38 |
| Желите сазнати | боссман270 | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 10 | 21 април 2008 23:54 |
| Где научити умрежавања | слс2к8 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 6 март 2008 09:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |