![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ASP ve PHP ne iyi bir web sitesi yapmak ve neden öğrenmek ister misiniz?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
PHP daha fazla ve daha iyi bir seçim bana göre popüler.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ASP anlamsız olurdu, öyle eski teknoloji.
ASP.NET belki, ama sonra bir Microsoft platformu ile sınırlı olursunuz. PHP hemen hemen her şey yayınlanmayacaktır.
|
|
|||
|
|||
|
Aslında, html belki de onların üzerinde daha iyi bir başlangıç olacaktır.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bunu aşağıdaki sırada olduğunu öğrendik Kişisel yolu:
HTML stil () ile CSS (ayrı içerik ve stil! Ayrıca farklı "Temalar", uyumluluk ve bazen azalarak artış) yapılabilir XHTML (sonra standart HTML, XHTML için gerçek noktası stil öğeleri yalnızca olmadan) gitti JavaScript (bazı hoş şeyler sağlar - sadece bu nedenle JS dışı çalışıyor bazı hileler ve tanımak için biraz zaman alır) PHP ve htaccess (PHP önce küçük şeyler için, yük kere azaltmak, küçük e-posta scriptleri ve htaccess IE hata ve güzel subdirs ve bu yerine çoğunlukla için genellikle çirkin PHP? =) MySQL (bu geçiş için veritabanları belirli yönleri mantıklı bazı noktası - at first, but it is overdoing sonunda) bir denge bulmak Zaten, bu ne yaptı, yine de PHP efendi, sadece temel şeyler kısa's. Nasıl enjeksiyon ve XSS ve bazı şeyleri güvenli bakma eğilimindedir bu sadece çünkü eğlenceli. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
|
|||
|
|||
|
Evet, sıfırdan değil, ben denedim ama hemen her kodu - çimdik ve test düzenleyebilirsiniz kodu değildir.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
olduğunu söyleyebilirim php, Okumayı veya son birkaç gün içinde inthe haber duydum "PHP programcıları daha yüksek talep olan" kredi çıtırdamak rağmen hiç önce çok iyi bunun için para ödendi vardır. Ben ne kadar bunun için, ya da nasıl olsa bir yaygın sürecek bilmiyorum.