![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| РНР або ASP, що краще навчитися робити свій сайт і чому? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP є більш популярним і кращим вибором на мій погляд.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ASP буде безглуздим, це старі технології. ASP.NET може бути, але тоді ви обмежені платформі Microsoft. PHP буде працювати на майже нічого.
|
| |||
| |||
| Насправді, HTML, ймовірно, буде краще почати спочатку одного з них. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Особисто, як я дізнався це було в наступному порядку:
HTML (з Styling) CSS (окреме зміст і стиль! Плюс різні "теми" можна зробити, підвищити рівень сумісності та іноді зменшення) XHTML (потім повернулися в стандартному HTML, тільки без елементів стилю, немає реальної точкою для XHTML) JavaScript (дозволяє деякі класні речі - просто потрібен якийсь час, щоб познайомитися з деякими прийомами тому він працює з JS Off) Htaccess і PHP (PHP спочатку тільки для маленьких речей, скоротити час завантаження, трохи скрипти електронної пошти і Htaccess основному для IE помилок і приємно підрозділами і такі, замість цього часто потворні PHP? =) MySQL (на якийсь момент має сенс для країн з перехідною певні аспекти баз даних - спочатку важливо не перестаратися, але в підсумку знайшов гідного балансу) У будь-якому випадку, це менше, ніж я, ще не майстер PHP, тільки основні речі. Я схильний дивитися вгору, як забезпечити певні речі від ін'єкцій та XSS, і таким просто тому що цікаво. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Так, я не можу код з нуля, не те щоб я намагався, але я можу змінити майже будь-який код - налагодження та випробування. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PHP я б сказав, я читав або чув InThe новин протягом останніх кількох днів, що, незважаючи на "кредитна криза" програмісти PHP знаходяться у більш високим попитом, ніж раніше, і платять дуже добре для нього. Я не знаю, як довго це триватиме, і наскільки широко це хоч.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Я хочу, щоб навчитися робити графічного мистецтва. | abelong | Мультимедіа & кодеки | 2 | 25 травня 2009 14:23 |
| Здрастуй, нова Комп'ютери і вирішив дізнатися! | tsum87 | Тут Introduce Yourself | 2 | 14 березня 2009 09:23 |
| Мені потрібно, щоб дізнатися Microsoft Office на Mac | Bliz O | Office Suites & Застосування | 1 | 21 листопада 2008 04:38 |
| Хочете дізнатися | bossman270 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 10 | 21 квітня 2008 23:54 |
| Де дізнатися мереж | sls2k8 | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 6 березня 2008 09:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |