![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз съм просто определящи обучение PHP. Аз сте качили follwoing код, за да http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Въпреки това, когато аз navigae до файла, всичко, което ми се е празен екран. Какво съм аз греша? Кодът е (или би трябвало да бъде): Код: <html> <head> <title> PHP Test </ TITLE> </ HEAD> <body> <p> Това е една линия HTML <p> <? PHP ехо "Това е линията, PHP"; phpinfo ();? > </ BODY> </ HTML> Благодарности, Майкъл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кой ли домакин с?
| |||
| |||
| Аз домакин с profusehost, и доколкото знам, PHP е активирано. Имам Coppermine галерия и PHPBB3 вървят успешно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Майкъл,
Вие използвате неправилно вид кавички. Това изглежда като нещо от Word. Върви с текстов редактор, вместо на думата процесор и ги промените в "кавички" вместо това. Тогава той ще работи. "кавички" са наред, както добре. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Ааа така, че вероятно тя. Аз просто ги копират директно от PDF книгата, която имам. Наздравици |
|
| |||
| |||
| но да не викам към phpinfo (), след като изпълни или са причинени от дефектни кавички грешка и спря всяко по-нататъшно изпълнение на сценария? |
|
| |||
| |||
| Последният. В ехо изявление, тъй като той никога не завършва на изчакване за цитирания текст, който никога не се появява. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютър с телевизор Ъпгрейд -? Трудности за начинаещи | Metallist | Общи Хардуер Чат | 1 | Вчера 10:56 |
| Аз съм начинаещ. Какви са стъпките в Използване Switch АД? АД да ми помогне. | angelbem | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 5-ти септември 2009 20:06 |
| При нужда от няколко прости начинаещи Компютърна Ръководства! | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 6 | 12 Feb 2009 07:17 |
| Аз бях убил моя компютър ... Помощ (за начинаещи) | mikefoster | Общи Софтуер Чат | 5 | 20 март, 2008 07:03 |
| Помощ за начинаещи .. моля. | missJacquixx | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 9 | 8 ноември 2007 04:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |