![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, I'm just vytyčující učení PHP. Jsem nahráli na follwoing kód http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Nicméně, když jsem navigae do spisu, všechny jsem si je pouze prázdná obrazovka. Co dělám špatně? Kód je (nebo by měl být): Kód: <html> <head> <title> PHP Test </ title> </ head> <body> <p> Toto je položka HTML <p> <? php echo "Toto je položka PHP"; phpinfo ();? > </ body> </ html> Díky, Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdo si s host?
| |||
| |||
| I host s profusehost, a pokud vím, PHP je aktivní. Mám Coppermine galerie a PHPBB3 spuštěn úspěšně. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Michaeli,
Jste pomocí špatně druh uvozovek. Ti vypadají jako něco z Wordu. Jdi do textového editoru namísto textového procesoru a změňte je na "cituje" místo. Pak to bude fungovat. 'uvozovky' jsou v pořádku stejně. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ahh jo, to je asi to. Jen jsem jim rovnou zkopírovány z pdf knihy, které jsem dostal. Na zdraví |
|
| |||
| |||
| ale neměla by se na výzvu k phpinfo () po provedení nebo mají vadné cituje způsobil chybu a zastavil veškeré další provedení skriptu? |
|
| |||
| |||
| Ten. ECHO prohlášení nikdy nedokončí, protože je to čekání na citovaný text, který se nikdy nezobrazí. |