![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Είμαι απλώς καθορίζει μάθησης PHP. Έχω φορτώσει το follwoing κώδικα για να http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Ωστόσο, όταν navigae στο αρχείο, να πάρω όλα είναι μια κενή οθόνη. Τι κάνω λάθος; Ο κωδικός αυτός (ή θα πρέπει να είναι): Κωδικός: <html> <head> <title> PHP Test </ title> </ head> <body> <p> Αυτή είναι μια γραμμή HTML <p> <? php echo "Αυτή είναι μια γραμμή PHP"? phpinfo ()?? > </ body> </ html> Ευχαριστώ, Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιος θα με φιλοξενήσει;
| |||
| |||
| I υποδοχής με profusehost, και από όσο γνωρίζω, η PHP είναι ενεργοποιημένη. Έχω Coppermine gallery PHPBB3 λειτουργία και με επιτυχία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Michael,
Χρησιμοποιείτε το λάθος είδος εισαγωγικά. Αυτοί φαίνονται σαν κάτι από το Word. Πηγαίνετε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου με αντί ενός επεξεργαστή κειμένου και αλλάξτε τις σε "εισαγωγικά" αντί. Τότε θα το έργο του. "εισαγωγικά" είναι εντάξει επίσης. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ahh δικαίωμα, αυτό είναι μάλλον αυτό. Απλά αντιγραφή τους κατευθείαν από το pdf βιβλίο που έχω. Εις υγεία |
|
| |||
| |||
| αλλά δεν θα πρέπει να καλέσετε το phpinfo () μετά την εκτέλεση ή την πλημμελή εισαγωγικά προκάλεσε ένα σφάλμα και σταμάτησε κάθε περαιτέρω την εκτέλεση του σεναρίου; |
|
| |||
| |||
| Οι τελευταίοι. Η δήλωση δεν ολοκληρώνεται ποτέ επαναλάβω γιατί είναι σε αναμονή για το αναφερόμενο κείμενο που ποτέ δεν εμφανίζεται. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC σε TV Αναβάθμιση -? Δυσκολία για έναν αρχάριο | Metallist | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 25 Νοεμβρίου 2009 10:56 |
| Είμαι αρχάριος. Ποια είναι τα βήματα στη χρήση Switch Pls; Pls help me. | angelbem | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 5 Σεπτεμβρίου του 2009 20:06 |
| Χρειάζονται μερικές απλές Beginner Υπολογιστών Οδηγοί! | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 12 Φεβ 2009 07:17 |
| Έχω σκότωσε τον υπολογιστή μου ... βοήθεια (αρχαρίων) | mikefoster | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 20 Μαρ 2008 07:03 |
| Βοήθεια για έναν αρχάριο .. παρακαλώ. | missJacquixx | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 8 Νοε 2007 04:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |