![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Ja sam samo utvrđuje učenje PHP. I've učitali follwoing kôd za http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Međutim kad sam navigae se na datoteku, sve sam je prazan zaslon. Što sam ja krivo radim? Kôd je (ili bi trebao biti): Code: <html> <head> <title> PHP Test </ title> </ head> <body> <p> Ovo je HTML linija <p> <? php echo "Ovo je PHP linija"; phpinfo ();? > </ body> </ html> Hvala, Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koga vi s vojskom?
| |||
| |||
| I sa vojskom profusehost, a koliko ja znam, PHP je omogućena. Imam Coppermine galeriju i PHPBB3 prikazuju uspješno. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Michael,
You're koristeći pogrešne vrste navodnika. Oni izgledaju kao nešto iz Worda. Idi s uređivač teksta umjesto riječ procesora i promijenite ga u "navodnike" umjesto. Onda ćemo raditi. 'citira' su fine as well. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ahh pravo, to je vjerojatno to. JA pravedan kopirati ih ravno iz pdf knjige koju sam dobio. Živjeli |
|
| |||
| |||
| ali ne bi trebalo da se poziva na phpinfo () nakon što izvrši ili imaju pogrešan citate prouzročio pogrešku i zaustavila daljnje izvršenje skripte? |
|
| |||
| |||
| Potonjem. The echo naredba ne može dovršiti jer je čeka citirani tekst koji nikada ne pojavi. |