![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi mindenki, Én csak meghatározó tanulási PHP. Én már feltöltötte a follwoing kód http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Azonban amikor navigae a kép, minden, amit kap egy üres képernyőt. Mit csinálok rosszul? A kódot (vagy kell): Kód: <html> <head> <title> PHP Test </ title> </ head> <body> <p> Ez egy HTML-line <p> echo "Ez egy PHP-line"; phpinfo ();? > </ body> </ html> A Köszönöm, Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ki van a fogadó?
| |||
| |||
| Én a befogadó profusehost, és amennyire én tudom, a PHP aktív. Van Coppermine galéria és PHPBB3 működik sikeresen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Michael,
Te vagy a rossz fajta quotes. Ezeket úgy néz ki, mint valami a Word. Menj be egy szövegszerkesztőbe, ahelyett, hogy a szövegszerkesztő és a változás, hogy "idézőjelek helyett. Akkor fogok dolgozni. "quotes": olyan finom is. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ahh igaz, ez valószínűleg azt. Csak másolják azokat egyenesen a pdf könyvet, amit kaptam. Egészségére |
|
| |||
| |||
| de nem kell a hívást a phpinfo () végrehajtását követően, vagy a hibás quotes okozta a hibát, és megállította a további program futása? |
|
| |||
| |||
| Az utóbbi. Az Echo nyilatkozata nem ér véget, mert vár idézett szöveg, amely soha nem jelenik meg. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC to TV Upgrade -? Nehézséget jelent a Beginner | Metallist | Általános fémáru Chat | 1 | November 25, 2009 10:56 |
| Én egy kezdő. Melyek azok a lépések használata Switch pls? Pls help me. | angelbem | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Szeptember 5, 2009 20:06 |
| Szoruló néhány egyszerű Beginner Computer Ismertetők! | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 6 | 12. február 2009 07:17 |
| Én öltem meg a számítógépet ... Súgó (kezdő) | mikefoster | General Chat szoftver | 5 | 20. március 2008 07:03 |
| Segítség a kezdő .. kérem. | missJacquixx | Web Design, Hosting & SEO | 9 | 8. november 2007 04:49 |
| Téma eszközök | |
| |