![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Aš tik nustatant mokymosi PHP. Aš įkelta follwoing kodą http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Tačiau kai aš navigae su byla, visi man yra tuščias ekranas. Ką darome neteisingai? Kodas yra (arba turėtų būti): Kodas <html> <head> <title> PHP Testas </ title> </ head> <body> <p> Tai HTML linija <p> <? php echo "Tai yra PHP linijos"; phpinfo ();? > </ body> </ html> Ačiū, Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas, jūsų serverį su?
| |||
| |||
| Aš serverį su profusehost, o kiek aš žinau, PHP yra įjungtas. Turiu coppermine galerijos ir PHPBB3 veikia sėkmingai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Michael,
Jūs naudojate neteisingą rūšies kabučių. Šios, kaip kažkas iš Word "išvaizdą. Eiti į su teksto redaktoriumi, o ne teksto redagavimo ir pakeisti juos į "kabutes" vietoj. Tada jis bus darbe. "kabutes" yra gerai, kaip gerai. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Ahh teisę, tai turbūt jį. Aš tiesiog nukopijuoti juos tiesiai iš pdf knyga, kurią aš gavau. Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| bet neturėtų raginimą phpinfo () atlikti po to, kai jis arba neteisingai kabučių sukėlė klaida ir sustojo bet toliau vykdyti scenarijus? |
|
| |||
| |||
| Pastaruoju. Echo suvestinės niekada nesibaigia, nes jis laukia cituojamą tekstą, kuris niekada atrodo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC, TV Upgrade -? Sunkumų Beginner | Harkìv | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 25, 2009 10:56 |
| I'm a beginner. Kokios Naudojant Perjungti Pls žingsniai? Pls help me. | angelbem | Networking, Modems & VoIP | 1 | 5 rugsėjis 2009 20:06 |
| Kurioms reikalinga kokia nors paprasta Beginner Kompiuterių žinynai! | KanoakaVirus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | 12 vasaris 2009 07:17 |
| Aš nužudė mano kompiuteryje ... Pagalba (Beginner) | mikefoster | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Kovas 20, 2008 07:03 |
| Pagalba pradedantiesiems .. prašom. | missJacquixx | Web Design, Hosting & SEO | 9 | Lapkritis 8, 2007 04:49 |
| Temos įrankiai | |
| |