![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Sunt doar de stabilire învăţare PHP. Am încărcat follwoing cod pentru a http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Cu toate acestea, atunci când am navigae la dosar, I a lua toate este un ecran gol. Ce fac greşit? Codul este (sau ar trebui să fie): Cod: <html> <head> <title> PHP test </ title> </ head> <body> <p> Aceasta este o linie de HTML <p> <? php echo "Aceasta este o linie de PHP"; phpinfo ();? > </ body> </ html> Mulţumesc, Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cine te-gazdă cu?
| |||
| |||
| Am gazdă cu profusehost, şi din câte ştiu eu, PHP este activată. Am Coppermine galeria şi PHPBB3 execută cu succes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună Michael,
Pe care îl folosiţi greşit fel de ghilimele. Aceste arata ca ceva din Word. Du-te cu un editor de text în loc de un procesor de text şi de a le schimba "citează" în loc. Apoi, vom lucra. "citează" sunt bine, de asemenea. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ahh dreapta, care este, probabil, ea. Eu doar le copiate direct din pdf carte pe care am primit. Noroc |
|
| |||
| |||
| dar nu ar trebui să apelul la phpinfo () executa sau după ce au defecte cauzate citează o eroare şi a oprit orice alte executarea script-ul? |
|
| |||
| |||
| Cea de-a doua. Echo de declaraţie nu se termină niciodată pentru că este în aşteptare pentru quoted text care nu apare. |