![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, I'm just objasňuje učenie PHP. Som nahráli na follwoing kód http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Avšak, keď som navigate do spisu, všetky som si je iba prázdna obrazovka. Čo robím zle? Kód je (alebo by mal byť): Kód: <html> <head> <title> PHP Test </ title> </ head> <body> <p> Toto je položka HTML <p> <? php echo "Toto je položka PHP"; phpinfo ();? > </ body> </ html> Vďaka, Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kto si s hosť?
| |||
| |||
| I hosť s profusehost, a pokiaľ viem, PHP je aktívna. Mám Coppermine galérie a phpBB3 spustený úspešne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Michaeli,
Ste pomocou zle druh úvodzoviek. Tí vyzerajú ako niečo z Wordu. Choď do textového editora namiesto textového procesora a zmeňte sa na "cituje" miesto. Potom to bude fungovať. 'úvodzovky' sú v poriadku rovnako. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ahh jo, to je asi to. Len som im rovno skopírované z pdf knihy, ktoré som dostal. Na zdravie |
|
| |||
| |||
| ale nemala by sa na výzvu na phpinfo () po vykonaní alebo majú chybné cituje spôsobil chybu a zastavil všetky ďalšie vykonanie skriptu? |
|
| |||
| |||
| Ten. ECHO vyhlásenie nikdy nedokončí, pretože je to čakanie na citovaný text, ktorý sa nikdy nezobrazí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC k TV Upgrade -? Obtiažnosti pre začiatočníkov | Metallist | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 25. novembra 2009 10:56 |
| Som začiatočník. Aké sú kroky pri použití Switch Pls? Pls help me. | angelbem | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 5.září 2009 20:06 |
| Potrebujú jednoduchý Začiatočník počítačových sprievodcovi! | KanoakaVirus | Všeobecné Software Chat | 6 | 12. februára 2009 07:17 |
| Som zabil môjho počítača ... pomoc (začiatočník) | mikefoster | Všeobecné Software Chat | 5 | 20. marec 2008 07:03 |
| Pomoc pre začiatočníkov .. prosím. | missJacquixx | Web Design, hosting & SEO | 9 | 8. november 2007 04:49 |
| Thread Tools | |
| |