![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи еверыоне, Ја сам само утврђује учење ПХП. И'ве отпремили фоллуоинг ко̂д за хттп://херитагераилуаыс.профусехост.нет/тест/тест.пхп Међутим кад сам навигае се на датотеку, све сам је празан екран. Шта сам ја криво радим? Ко̂д је (или би требао бити): Цоде: <хтмл> <хеад> <титле> ПХП-тест </ титле> </ шеф> <боды> <п> Ово је ХТМЛ линија <п> <пхп ецхо "Ово је ПХП-линија", пхпинфо? ();? > </ БОДЫ> </ ХТМЛ> Хвала, Мицхаел |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кога ви са војском?
| |||
| |||
| И са војском профусехост, а колико ја знам, ПХП је омогућена. Имам Цоппермине галерију и ПХПББ3 приказују успешно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи Мицхаел,
Ыоу'ре користећи погрешне врсте наводника. Они изгледају као нешто из Уорда. Иди с текст едитор уместо реч процесора и промените га у "наводнике" уместо. Онда ћемо радити. 'цитира' су фине ас уелл. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Ахх право, то је вероватно то. ЈА праведан копирати их равно из пдф књиге коју сам добио. Живели |
|
| |||
| |||
| али не би требало да се позива на пхпинфо () након што изврши или имају погрешан цитате проузроковао грешку и зауставила даље извршење скрипте? |
|
| |||
| |||
| Потоња. Тхе ецхо наредба не може довршити јер је чека цитирани текст који никада не појави. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Надоградња ПЦ-ТВ -? Тешкоће за почетнике | Металлист | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 25. новембар 2009 10:56 |
| Ја сам почетник. Који су кораци у коришћењу Пребаци Плс? Плс хелп ме. | ангелбем | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 5. Јул 2009 20:06 |
| Требају неке једноставне Бегиннер Компјутерска Водичи! | КаноакаВирус | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 12 фебруар 2009 07:17 |
| Сам убио моје рачунар ... хелп (почетник) | микефостер | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 20 март 2008 07:03 |
| Помоћ за почетнике .. молим. | миссЈацкуикскс | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 9 | 8 новембар 2007 04:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |