![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everyone,
Sadece PHP öğrenme belirleyen yaşıyorum. Ben follwoing kodunuza yükledim http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Ancak ben dosyaya navigae, tüm I get boş bir ekran. Ne yanlış yapıyorum? (Ya da olması gereken kod): Kodu:
<html> <head> <title> PHP Testi </ title> </ head> <body> <p> Bu bir HTML satırı <p> ise <? PHP "Bu bir PHP çizgi bulunmaktadır yankı; phpinfo ();? > </ body> </ html> Teşekkürler, Michael |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kim size ev sahipliği yapmak?
|
|||
|
|||
|
Profusehost Ben ana ve bildiğim kadarıyla, PHP etkinleştirilir. Ben Coppermine galeri ve PHPBB3 başarıyla çalıştırıyorum.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Merhaba Michael,
Sen tırnak ve yanlış tür kullanıyorsanız. Word dışında bir şey gibi bu görünüyorsun. Bir metin editörü yerine bir kelime işlemci ile gidin ve "tırnak" yerine onları değiştirebilirsiniz. Sonra çalışacağız. 'teklif' iyi yanı vardır. Benim Sistemi: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Muhtemelen bu Ahh doğru. Ben sadece açıkça hangi var PDF kitabın onları kopyalandı.
Peynir |
|
|
|||
|
|||
|
sonra veya hatalı tırnak var ama arama () phpinfo çalıştırmak için gereken bir hata nedeniyle ve programın herhangi bir yürütme durdu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Sonuncusu. Çünkü hangi görünür hiç Alıntıyı bekliyor echo beyanı bitiyor asla.
|