![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я просто викладаються навчання PHP. Я завантажив follwoing код http://heritagerailways.profusehost.net/test/test.php Проте коли я navigae у файл, все це я отримую порожній екран. Що я роблю не так? Код (або повинні): Код: <html> <head> <title> Тестуємо PHP </ TITLE> </ head> <body> <p> Це рядок HTML <p> <? PHP Відлуння "Це рядки:"; phpinfo (); > </ body> </ html> Спасибі, Майкл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когось ви хост?
| |||
| |||
| Я хост з profusehost, і, наскільки я знаю, включений PHP. Я Coppermine галерея PHPBB3 і успішно працюють. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Михайло,
Ви використовуєте не той вид лапок. Ті, виглядати як-то з Word. Увійдіть за допомогою текстового редактора замість текстового процесора і змінювати їх в "лапках" замість. Тоді це буде працювати. 'котирування' прекрасні також. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Ах права, що, напевно, його. Я просто скопіював їх прямо з PDF книги, які я отримав. Ура |
|
| |||
| |||
| , Але не повинна виклику phpinfo () виконати після або несправного котирування викликало помилку і зупинив подальше виконання сценарію? |
|
| |||
| |||
| Останньою. Відлуння заяви ніколи не закінчується, тому що чекає цитований текст, який ніколи не з'являється. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ПК на ТБ Upgrade -? Труднощі для початківців | "Металіст" | Генеральний обладнання чат | 1 | 25 листопада 2009 10:56 |
| Я новачок. Які кроки у використанні Switch Pls? Pls Help Me. | angelbem | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 5 вересня 2009 20:06 |
| Потребує деяких простих Новачок Computer Guides! | KanoakaVirus | General Software чат | 6 | 12 лютого 2009 07:17 |
| Я вбив мого комп'ютера ... Допомога (новачок) | mikefoster | General Software чат | 5 | 20 березня 2008 07:03 |
| Допомога для початківців .. будь ласка. | missJacquixx | Веб дизайн, хостинг & SEO | 9 | 8 листопада 2007 04:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |