![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám několik otázek, doufám, že někdo může pomoci. Jsem pomocí IIS 7 hostovat webové stránky, a tam je přihlašovací skript na to, že je to jen uživatelské jméno a heslo a potvrdí, že v mém MS SQL databázi. Jakmile i přihlásit, a pokusí se jít na login.php souboru, dává mi Chyba 500, Vnitřní chyba serveru. Jakékoliv nápady, proč by to mohlo být? Jsem nový na PHP a SQL tak jsem byl se ztrátou po celý den zde. Oceňuji pomoc chlapci. -alias |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chtěl bych mluvit do svého hostitele, vědí nastavíte lépe než kdokoli.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| GTA: San Andreas Problém - Kód chyby: -5009: 0x8002801d | dewbach | PC a herní konzole | 1 | 10. červen 2009 11:03 |
| HDD problém - chyba při pokusu o přístup | dmdougie | Drives & Removable Media | 25 | 4. února 2009 18:30 |
| Problém s McAfee Chyba na Start Up | Wizosir | Obecné Software Chat | 1 | 20. Srpen 2008 01:19 |
| Re: Problém kritické chyby | antbann | Operační systémy Windows | 3 | 7 června 2008 03:52 |
| Instalaci systému Windows XP problém (chyba 1711) | chickenlicken | Operační systémy Windows | 1 | 8. leden 2008 09:54 |
| Thread Nástroje | |
| |