![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ορισμένα θέματα Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει. Είμαι χρησιμοποιώντας IIS 7 να φιλοξενήσει μια ιστοσελίδα, και υπάρχει μια δέσμη ενεργειών σύνδεσης σε αυτό που υποτίθεται ότι θα λάβει μόνο ένα όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και να επικυρώσει το μου MS SQL βάση δεδομένων. Μόλις συνδεθείτε, και προσπαθεί να μεταβεί στο login.php αρχείο, μου δίνεται η Σφάλμα 500, εσωτερικό σφάλμα διακομιστή. Κάθε ιδέες γιατί αυτό μπορεί να είναι; Είμαι νέος στην PHP και SQL έτσι έχω μια απώλεια σε όλη μέρα εδώ. Εκτιμώ τη βοήθεια παιδιά. -alias |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να μιλήσω για να σας φιλοξενήσει, σας setup ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| GTA: San Andreas Problem - Error Code: -5009: 0x8002801d | dewbach | PC & Console Gaming | 1 | 10 Ιουν 2009 11:03 |
| HDD πρόβλημα - λάθους, όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση | dmdougie | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 25 | 4 Φεβ 2009 18:30 |
| Πρόβλημα με McAfee Σφάλμα Στις Εκκίνησης | Wizosir | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 20 Αυγ 2008 01:19 |
| Re: Πρόβλημα κρίσιμο λάθος | antbann | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 7 Ιουν 2008 03:52 |
| Εγκατάσταση των Windows XP πρόβλημα (Error 1711) | chickenlicken | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 8 Ιαν 2008 09:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |