![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам неколико питања, надам неко може помоћи са. Ја сам помоћу ИИС 7 до хост уеб страницу, а на њему логин скрипта која је требало да траје само корисничко име и лозинку и потврдите је у мој МС СКЛ базе података. Чим сам пријаву, а покушаји да иде на логин.пхп датотеку, даје ми Еррор 500, Интернал Сервер Еррор. Било који идеја зашто то би могло бити? Ја сам нови у ПХП и СКЛ па сам на губитку поваздан овде. Ценим помоћ момачки. -алиас |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Желим разговарати са домаћин, они знају боље од вас сетуп никоме.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ГТА: Сан Андреас проблем - Еррор Цоде: -5009: 0кс8002801д | деубацх | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 10. јуна 2009 11:03 |
| ХДД проблем - грешка нашто тежак за приступ | дмдоугие | Дривес & Измјењиви медији | 25 | 4 фебруар 2009 18:30 |
| Проблем Са МцАфее Грешка на Старт Уп | Уизосир | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 20 аугуст 2008 01:19 |
| РЕ: Проблем критична грешка | антбанн | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 7. јуна 2008 03:52 |
| Уиндоус КСП инсталациони проблем (Грешка 1711) | цхицкенлицкен | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 8 јануар 2008 09:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |