![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πώς γίνεται αυτό για: α) την επιλογή από τον κατάλογο των αντικειμένων β) την επιλογή των δύο πεδία για να επεξεργαστείτε μια παραγγελία (για παράδειγμα) Κάποιος θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει τον κωδικό μου σε παρακαλώ. Εκτιμηθεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι μια επισκόπηση στο pitched επίπεδο, δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτό που χρειάζεστε ή μη, δεν έχετε πει τι εμπειρία έχετε με html ή php. Είτε είναι αυτό που θέλετε ή δεν παρέχει ένα γάντζο μπορούμε να επεκταθώ.
Χρησιμοποιείτε php σε server. Ο webserver είναι προ-επεξεργασία php κωδικό σας για να σας κωδικό ας οικοδομήσουμε html τμήματα για την αποστολή στον πελάτη ως μέρος του πλήρους εγγράφου html. Είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα; Έτσι, αυτό που κάνετε είναι να αποφασίσετε ποια είναι η html θα έλεγα. Γράψτε μια εικονική html έγγραφο που εξετάζει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να δούμε τον τελικό. Θα έχει να τραβάτε προς τα κάτω στη λίστα αυτή, μεταξύ άλλων, και θα έχετε γραπτή ανδρεικέλου στοιχεία σε αυτό για να φανεί το δικαίωμα. Τότε εντελώς δοκιμής σας html επομένως είναι τέλεια. Δεν προέρχεται από μια βάση δεδομένων, αυτό φαίνεται καλό, αλλά μόνο που έχετε να κάνετε τόσο πολύ. Το pull-down κωδικού επιλογής θα έπρεπε να εργάζονται ήδη σε αυτό το στάδιο και δεν έχει καμία σχέση με την PHP. Στη συνέχεια θα λάβει τα pull-down λίστα και μετατρέποντάς το σε php, ενδεχομένως μέσω της ECHO για να γράψετε το html. Μπορείτε ακόμη δείγμα δεδομένων αλλά είστε αρχίζοντας να προ-επεξεργασία της. Εκτελέστε και ελέγξτε το html βγεις είναι πανομοιότυπο με το προηγούμενο βήμα. Έχετε MySQL βάση δεδομένων σας. Γράψτε ορισμένες php για να το ανοίξετε και (αν θέλετε) για να κλείσετε. Ελέγξτε δεν υπάρχει αλλαγή και η html δεν επηρεάζονται. Τέλος, η αλλαγή του σκληρού-κωδικευμένα δυφία από echo'd html τομέα σε τιμές από ένα SQL διαβάστε της βάσης δεδομένων. Αυτό είναι το μικρό twist που επιτρέπει ο διακομιστής σας παρέχει ευέλικτη δεδομένα από τη βάση δεδομένων αντί για σκληρό κώδικα, είναι απλώς ότι μικρή αλλαγή, η οποία σας παρέχει τη λειτουργικότητα. Ποιο μέρος είναι για σας κολλήσει; Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Γνωρίζω λίγο πολύ τίποτα δεν σχετικά με την PHP. Χρειάζομαι κώδικα που θα συνδέσει μου τραπέζι και να μου επιτρέψει να επιλέξετε ορισμένους τομείς; |
|
| |||
| |||
| Έχετε ήδη μια βάση δεδομένων πίνακα τότε; Έχετε κάποια html για να προσθέσετε το php για να έχει ακόμη; |
|
| |||
| |||
| <! DOCTYPE HTML PUBLIC "- / / W3C / / DTD XHTML 1.0 Transitional / / EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns = "http://www.w3.org/1999/xhtml"> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> Επεξεργασία <TITLE> Θέση </ TITLE> <? $ username = "root"? $ password = ""? $ DATABASE = "καφέ"? $ dbLink = mysql_connect (localhost, $ username, $ passwor δ)? $ QueryPointer = mysql_query ( "χρήση της βάσης δεδομένων $", $ dbLink)? if (isset ($ _REQUEST [itemdescription])) ( $ sql = "ενημέρωση στοιχεία που itemdescription ='".$_ REQUEST [itemdescription ]."',"; $ sql = $ sql. "quantityinstock =".$_ REQUEST [quantityinstock ].","; $ sql = $ sql. "rounduptotal =".$_ REQUEST [rounduptotal ].","; $ sql = $ sql. "batchprice =".$_ REQUEST [batchprice ].","; $ sql = $ sql. "suppliername ='".$_ REQUEST [suppliername ]."'"; $ sql = $ sql. "όπου itemid =".$_ REQUEST [itemid]? mysql_query ($ sql, $ dbLink)? mysql_close ($ dbLink)? ) ;> <form id="form1" name="form1" method="post" action="EditItem.php"> <select name="itemid"> <? $ sql = "επιλέξτε itemid, itemdescription, suppliername από αντικείμενα ώστε από itemdescription"? $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink)? / / print ( "<option>". mysql_num_rows ($ QueryPointer )."</ επιλογή> ")? για ($ x = 0? $ x <mysql_num_rows ($ QueryPointer)? $ x + +) ( $ item = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer)? if ($ σημείο [ "itemid "]==$_ REQUEST [itemid]) ( print ( "<option value=".$item["itemid"]." selected>". $ σημείο [ "itemdescription"]. "". $ σημείο [ "suppliername "]."</ επιλογή>")? ) άλλος ( print ( "<option value=".$item["itemid"].">". $ σημείο [ "itemdescription"]. "". $ σημείο [ "suppliername "]."</ επιλογή>")? ) ) ;> </ select> <p align='center'> <input type="submit" value="Edit item"> </ p> <p> </ form> <? if (isset ($ _REQUEST [itemid])) ( $ sql = "επιλέξτε itemid, itemdescription, suppliername από το σημείο όπου itemid =".$_ REQUEST [itemid]? $ QueryPointer = mysql_query ($ sql, $ dbLink)? $ ασθενή = mysql_fetch_assoc ($ QueryPointer)? print ( "<form id=\"form2\" name=\"form2\" method=\"post\" action=\"EditItem.php\"> <LABEL> Θέση Περιγραφή <input type=\"text\" name=\"itemdescription\" value=\"$item[itemdescription]\"/> </ label> <p> Ποσότητα <LABEL> τεμ <input type=\"text\" name=\"quantityinstock\" value=\"$item[quantityinstock]\"/> </ label> </ p> <p> Round Up <LABEL> Σύνολο <input type=\"text\" name=\"rounduptotal\" value=\"$item[rounduptotal]\" /> </ label> </ p> <p> <LABEL> Batch Τιμή <input type=\"text\" name=\"batchprice\" value=\"$item[batchprice]\" /> </ label> </ p> <p> <LABEL> Προμηθευτής Όνομα <input type=\"text\" name=\"suppliername\" value=\"$item[suppliername]\" /> </ label> </ p> ) ;> </ form> </ body> </ html> Thats μου κώδικα κατά το λεπτό, η ανάγκη i itemid και itemdescription να εμφανιστεί ως ένα drop down λίστα, για να επιλέξετε ένα αρχείο από το τραπέζι μου στοιχεία για να επεξεργαστείτε. Επίσης, όταν ένας χρήστης εισροές μια τιμή σε ένα πεδίο (σε ένα νέο πίνακα στοιχεία για παράδειγμα), αλλά θα τεθούν σε λάθος μορφή πώς θα δημιουργήσουμε i μηνύματα λάθους; Γιατί θα έπαιρνα μόνο δεν εργάζονται και ο χρήστης δεν θα γνωρίζουν ότι δεν είχε εγγραφεί στον πίνακα, έτσι; |
|
| |||
| |||
| Επίσης, όταν μου χρήστης θέλει να παραγγείλω Θα ήθελα να μπορέσουν να εισάγετε την ποσότητα και τη μορφή για να εμφανιστεί με το συνολικό ποσό από τον πολλαπλασιασμό του batchprice (θέσεις πίνακα) από την ποσότητα .. Στην MS Access του SQL θα κάτι σαν: ΕΠΙΛΕΞΤΕ items.ItemID, items.BatchPrice, orderitem.QuantityOrdered, [BatchPrice] * [QuantityOrdered] AS TotalPrice ΑΠΟ ordersplaced, στοιχεία INNER JOIN orderitem ΓΙΑ items.ItemID = orderitem.ItemID? αλλά πώς το κάνουμε αυτό σε php / sql μου;; |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι δεν μπορείτε να δείτε την html ξύλο για το php δέντρα τη στιγμή, η οποία είναι ο λόγος που άρχισε με την εν λόγω επισκόπηση. Εάν καθίσετε στο λογαριασμό του πελάτη στο πρόγραμμα περιήγησης και Δείτε Πηγή σε αυτήν τη σελίδα, μόνο και μόνο για να δείτε την δημιουργούνται html, υπάρχουν πολλά που λείπουν. Δεν υπάρχει / κεφαλή, το σώμα, είναι αυτό του σκελετού και να ανέλθει μετά έχετε την php εργασίας είναι πολύ πιο δύσκολο από το να είναι σωστό, πριν να κωδικού κάθε php. Το drop down λίστα που πρέπει να έχει μια ομάδα εργασίας html αναπτυσσόμενη λίστα όσον αφορά την εξέταση του πελάτη, tthat τι ο browser θα είναι δεδομένη, ο browser δεν πρόκειται να δείτε καμία itemid php ή itemdescription php είναι απλώς θα δουν την αξία, σε html μία ρύθμιση. Είσαι εκμετάλλευση έξι μπάλες αλχημείες στο χέρι σας και προσπαθεί να ρίξει τους όλα στον αέρα μια φορά αντί για πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τέταρτη. Υπάρχουν δύο τρόποι για την επικύρωση των στοιχείων και μπορείτε είτε κωδικός μόνο ένας από αυτούς ή και οι δύο μπορείτε να κώδικα. Τα δύο στάδια τρόπος είναι να javascript επικυρώνει τη σύνταξη του κάθε τομέα στο μηχάνημα του client και να αρνηθούν να υποβάλουν το έντυπο στο διακομιστή μέχρι να καθαρίσετε. Αυτό είναι το είδος της "oh, διεύθυνση-1 πρέπει να είναι μεταξύ 3 και 24 χαρακτήρες και είναι υποχρεωτικές, δοκιμάστε ξανά" οθόνη την εξέταση. Το δεύτερο είναι η μορφή της σελίδας-1-Χ κλήσεις σελίδα που επικυρώνει οτιδήποτε - σύνταξη ή βάση δεδομένων αναζητήσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε "δεν έχω τον ταχυδρομικό κώδικα για ότι μου ταχυδρομικό κώδικα του αρχείου" για παράδειγμα. Αν διαπιστώσει σφάλμα στέλνει πίσω σελίδα-1 για την διόρθωση, αν όλα τα πεδία για το μετά ήταν καθαρές, τότε προς τα εμπρός το σύνολο POST-στη σελίδα 2 για το επόμενο στάδιο της διαδικασίας. Μετά σελίδα-X έχει επικυρώσει όλα τα πεδία στη συνέχεια είτε σελίδα ή σελίδα-X-2 μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ενημέρωση της βάσης δεδομένων που σελίδα-1 που ζητούσε. Η δική μου γνώμη είναι ότι από τότε που κυρίως πρέπει να έχουμε έλεγχο της βάσης δεδομένων ορισμένους τομείς ίσως και λίγο έχει ένα μηχανισμό επικύρωσης και να μην ασχοληθείτε με javascript καθόλου. Ο λόγος για τη χρήση javascript, αλλά είναι να μειώσει το φορτίο στον server. Αν οι περισσότεροι σελίδα-1 οθόνες get απέρριψε πρώτη φορά τότε ναι, javascript μπορούν να το κάνουν. Είναι ακόμα ένα επιπλέον επενδύσεις σε χρόνο και προσπάθεια κατά τη σύνταξη του συστήματος. Τι Είχα κάνει, αν ήμουν στη θέση σου, είναι μια οθόνη της html εργασίας που περιλαμβάνει αυτό το πτυσσόμενο μηχανισμό που θέλετε. Δεν php σε όλα, απλώς εικονική οθόνη εργασίας που περνά η w3 html validator. Έχετε ότι δεν έχεις και δεν θα είναι εύκολο να αποκτήσετε μία όταν έχετε το php στον τρόπο με τον οποίο επίσης. Στη συνέχεια, με ένα γνωστό εργασίας κυλιόμενο σύστημα, μπορείτε να αλλάξετε τις τιμές σε αυτά από τη βάση δεδομένων σας - αυτό είναι λίγο μια ενιαία γραμμή, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκη είναι καταλήγει αναζητούν. Είναι μια αλλαγή γραμμής σε ένα σύστημα εργασίας είναι τόσο απλό να δοκιμάσουν και να γνωρίζουν έχετε λειτουργεί σωστά. Έχετε προθεσμία για αυτό; Είναι ένα έργο το κολέγιο - φαίνεται κάπως φιλόδοξες και αν είναι, αν πραγματικά θέλουμε να πάμε όσο το προσθέτοντας ένα μηχανισμό επικύρωσης δεδομένων. Είσαι δοκιμές στον υπολογιστή σας ή να έχετε ένα διακομιστή κάπου; Αν έχετε ένα, είναι αυτό σχετικά με το Διαδίκτυο ή να είναι στο τοπικό σας δίκτυο; |
|
| |||
| |||
| Ναι είναι κολέγιο μαθημάτων. Τι έχετε εξήγησε, φαίνεται πραγματικά πολύπλοκο για μένα και δεν ήθελα αυτό που είμαστε σε "διδάσκεται" να κάνει (δάσκαλος είναι χάλια). Λήξη της προθεσμίας είναι την επόμενη Τρίτη, θα ήθελα απλώς να διατηρήσει, ζητώντας του, αλλά το μόνο που λέει είναι ότι όταν είμαι σε είναι "ανησυχητική" και παίρνει πάντα να ρυθμίσουμε 1 πρόβλημα όταν έχω τόνους. Εάν μόνο θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το MS Access. |
|
| |||
| |||
| Πώς είσαι δοκιμές τι γράφετε; Έχετε θέσει webserver στον υπολογιστή σας, ή μπορείτε να τον κωδικό σας σε ένα διαφορετικό υπολογιστή για να περιηγηθείτε; Είτε έτσι είτε αλλιώς, κατά την περιήγηση στην σελίδα που έχει τον κωδικό που έχετε δείξει μου, Προβολή προέλευσης. Αντιγράψτε ότι σε αυτό το νήμα και θα δείτε ότι δεν έχει php σε αυτό, όπως και πουθενά κοντά σε πολλές γραμμές. Η PHP έχει χρησιμοποιηθεί στο διακομιστή του προ-επεξεργαστή πριν από τον server σας έστειλε η σελίδα. Η PHP έχει δημιουργήσει γραμμές html. Τώρα, που μέχρι τώρα δεν έχετε Έχεις κυλιόμενο πίνακα. Αν γράψετε ένα σε λίγο γνωρίζετε html τότε θα μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα περιήγησης. Θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να ελέγξει εάν πράγματι πέσει κάτω και ότι φαίνεται καλή. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αυτό πρώτα. Όταν έχετε κάνει αυτό, η περιήγηση στο web, από την σελίδα και View Source και αντίγραφο / επικόλληση εδώ και πάλι, ώστε να δούμε τη διαφορά. Δες αν μπορείς να το Δείτε Πηγή εκδοχή να είναι καθαρά html που περνάει το validator σε http://validator.w3.org/ (μπορείτε ελέγξτε ότι δίνοντας http://validator.w3.org/ τη διαδικτυακή διεύθυνση της σελίδας σας, αν έχετε ένα δικτυακό τόπο, ή ότι επικολλάτε Δείτε Πηγή κώδικα στον validator άμεσα). Αν έχουμε καθαρό html τότε θα έχετε ένα άλλο σήμα για την παρακολούθηση μαθημάτων περιμένω. Τότε μπορεί να κάνει το κυλιόμενο πίνακα προέρχονται από php αντί του html, από τη βάση δεδομένων, και θα έχετε περισσότερες σήματα ακόμη υποτεθεί ότι η εκπαιδευτικός μπορεί να ακολουθήσει αυτό που έχετε κάνει. Να μιλάει, αναμένω ότι θα καταφέρουν να βρουν τις σωστές λέξεις τελικά. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώντας το Dreamweaver 8, xampplite localhost και να δείτε τις σελίδες, δεν μπορείτε να προβάλετε πηγή "Theres προκαλέσουν ένα σφάλμα με τον κωδικό και δεν γνωρίζει για την HTML. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ρύθμιση Mysql με Apache | GKman | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 28 Ιουλ 2009 00:44 |
| Δωρεάν Windows Desktop MySQL Editor | Hybr! Δ | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 6η Ιουλ 2009 03:59 |
| Mysql και φιλοξενία εταιρεία | MySlowQuietLife | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 22 Φεβ 2008 03:25 |
| WebServer βοηθήσουν με mysql | Drewski526 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 19 Νοε 2007 13:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |